Telekom: Masura Anuntata Milioanelor de Romani, ce da GRATIS

Telekom extensie

Telekom a anuntat o masura noua pentru milioane de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca le ofera gratis ceva de care oricare dintre ei s-ar putea bucura fara prea multe probleme. Mai exact, Telekom a anuntat in mod oficial faptul ca a prelungit tombola prin intermediul careia a decis sa ofere gratis o varietate de premii pentru clientii din toata Romania, iar daca te numeri printre cei care pot participa la ea, ar fi bine sa profiti de ocazie.

Telekom surprinde cu aceasta decizie, iar asta pentru ca in mod normal totul trebia sa dispara de la grupul de telecomunicatii la inceputul acestei luni, insa iata ca s-a luat decizia ca tombola trebuie sa continue. La fel ca si pana acum, cei de la Telekom le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a folosi aplicatia MyAccount pentru a castiga oricare dintre premiile care sunt puse in joc, iar tot ce trebuie sa faca ei este sa intreprinda una dintre cele 5 actiuni care ii inscriu in promotie.

Telekom: Masura Anuntata Milioanelor de Romani, ce da GRATIS

Telekom le cere romanilor sa foloseasca aplicatia MyAccount pentru a prelungi, sau reinnoi, un abonament, pentru a palti o factura, pentru a face o reincarcare, sau pentru a activa extraoptiuni. Oricare dintre aceste actiuni reprezinta o procedura de inscriere in tombola pe care Telekom inca o mai desfasoara si in toata luna septembrie, iar in functie de actiunea intreprinsa sunteti automat inscrisi pentru unul dintre premiile pe care le ofera operatorul.

Telekom ofera premii saptamanale, sau lunare, pentru clientii sai, iar acestea variaza de la telefoane si pana la bratari de fitness, laptop-uri, tablete, sau chiar televizoare. In functie de ceea ce faceti in aplicatie si ceea ce doriti sa castigati, va puteti inscrie automat pentru una dintre categoriile in care sunt oferite premii gratis pentru noi, asa ca trebuie doar sa alegeti exact de ceea ce doriti sa beneficiati daca sunteti suficient de norocos.

Telekom e cel mai probabil la ultima prelungire pe care o face pentru aceasta campanie promotionala din Romania, asa ca ramane sa vedem ce va mai anunta grupul de telecomunicatii la final de luna.