Donatiile Dozelor de Vaccin Continua si in Luna Septembrie

Donatiile Dozelor de Vaccin Continua si in Luna Septembrie

Donatiile pentru dozele de vaccin care au fost receptionate pana in momentul de fata vor continua si in luna septembrie pe masura ce numarul de vaccinari este in continua scadere in tara noastra, iar mai jos puteti vedea unde vor ajunge dozele noastre.

“Legat de capitolul de donații și revânzări, tocmai pentru a ne încadra într-un management eficient al dozelor şi al stocurilor de vaccin pe care le avem în acest moment, suplimentar față de cele anunțate până acum a fost avansată și partea agrement-ului pe care îl avem cu Coreea de Sud. Astfel că se finalizează, este în curs de finalizare și donația de 450.000 de doze de Moderna, alături de restul de doze de la Pfizer care au fost vândute, respectiv, în total 1.000.053 de doze de Pfizer vândute Coreii de Sud în două tranșe, cea de a doua tranșă de 526.500 de doze va pleca, împreună cu aceasta de la Moderna, în perioada imediat următoare.

Cu privire la dozele de vaccin care vor sosi în România în această lună, după cum știm, avem suspendate livrările, tocmai pentru a avea un management mai eficient al stocurilor, însă vor sosi în țară în continuare doze de la Moderna. Pentru acest moment putem spune că vor sosi săptămânal aproximativ 250.800 și o să mai sosească doze produse de Johnson & Johnson, deși aici este un calendar incert, datorat unor întârzieri de producție ale companiei, însă în momentul de față putem să facem o estimare de 105.700 de doze.”