Raiffeisen Bank: Noua ATENTIONARE, ce Transmite Clientilor

Raiffeisen Bank serviciu

Raiffeisen Bank transmite o noua atentionare importanta astazi despre care trebuie sa stie clientii din toata romania pentru ca sunt vizati direct de ceea ce se intampla si trebuie sa stie cum vor fi afectati. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank le spun clientilor din toata Romania faptul ca in cursul zilei de astazi vor efectua lucrari de mentenanta care vizeaza sistemul Raiffeisen Online, deci e important de stiut pentru cei care au nevoie de el pentur orice fel de probleme.

Raiffeisen Bank a publicat informatii cu privire la aceasta atentionare pentru ca toti clientii din tara sa stie ce se intampla si ca nu vor putea beneficia de serviciile sale pentru o perioada limitata de timp. Raiffeisen Bank spune ca intre orele 23:00 – 23:30 va efectua aceaste lucrari de mentenanta, astfel ca in aceasta perioada nu vom putea beneficia de nimic din ceea ce ofera Raiffeisen Online, sau daca vom putea profita, va fi cu intermitente, din pacate.

Raiffeisen Bank: Noua ATENTIONARE, ce Transmite Clientilor

Raiffeisen Bank serviciu lucrari

Raiffeisen Bank nu spune de ce anume face aceste lucrari de mentenanta pentru clientii sai din Romania, asa cum nu a facut si in alte situatii, astfel ca nu stim absolut nimic in legatura cu ceea ce se intampla. E posibil ca Raiffeisen Bank sa faca lucrari de mentenanta pentru a imbunatati sistemul sau, sau pentru a implementa functii noi, deocamdata e neclar, insa este clar faptul ca ele vor avea loc timp de jumatate de ora in cursul acestei seri.

Raiffeisen Bank a mai facut acum aproximativ 2 saptamani o serie de lucrari de mentenanta similare care au vizat toate serviciile pe care le ofera banca, ele avand o durata destul de redusa. Acum lucrurile sunt ceva mai diferite pentru ca Raiffeisen Bank va lucra la doar un singur serviciu, restul urmand a fi, teoretic, functionale, dar daca sunt interconectate cu Raiffeisen Online, nu e exclus sa existe probleme inclusiv cu utilizarea acelora in urmatoarele zile.

Raiffeisen Bank nu va anunta cand a finalizat lucrarile la sistemul sau, asa ca ramane doar sa il putem folosi dupa ora 23:30, daca totul a decurs cu succes si n-au fost inregistrate probleme.