WhatsApp: Cum Transferi Chat-urile din Android in iPhone

WhatsApp transfer chat android iphone

WhatsApp se pregateste sa ofere in sfarsit o functie care ne va permite sa facem transferul chat-urilor din telefoanele Android in cele iPhone, iar schimbarea va fi una foarte importanta pentru toata lumea. De ani de zile tot cer utilizatorii Android si iPhone o functie care sa le permita sa transfere rapid chat-urile intre cele doua tipuri de telefoane mobile, iar compania americana lucreaza de cateva luni la un asemenea sistem, el urmand a fi lansat in curand.

WhatsApp are prezentata in imaginea de mai jos acest nou sistem extrem de important care le va permite oamenilor sa faca mult mai usor transferul de date intre cele doua tipuri de telefoane mobile oricand. Imaginea de mai jos a fost facuta in versiunea pentru Android a aplicatiei WhatsApp, functia fiind implementata si confirmata de ceva vreme in versiunea beta pentru iPhone, iar acum ajunge inclusiv in sistemul de operare creat de catre compania Google.

WhatsApp: Cum Transferi Chat-urile din Android in iPhone

WhatsApp transfer chat android iphone cablu

WhatsApp ar putea sa impuna folosirea unui cablu pentru interconectarea telefoanelor si transferul chat-urilor intre Android si iOS, sau viceversa, sau cel putin asta se stie in momentul de fata in legatura cu procedura. Nu ar fi exclus ca WhatsApp sa permita inclusiv transferul wireless a datelor, procedura care desigur ca ar necesita o perioada mai lunga pe unele telefoane din moment ce unele arhive cu chat-uri WhatsApppot avea si peste 10 GB, sau chiar mai mult de atat.

WhatsApp nu a detaliat pana acum felul in care ne va oferi aceasta functie, iar asta pentru ca ea inca se afla in plin proces de dezvoltare, dupa cum se paote vedea si in imaginea de mai sus. Atat timp cat WhatsApp ofera functia doar in versiune beta, este foarte improbabil ca informatii cu privire la ea sa vina de la companie, insa atunci cand va fi pregatita de lansare si lansata oficial, vom afla cu siguranta mai multe detalii in legatura cu ceea ce urmeaza sa ne ofere.

WhatsApp ar putea lansa aceasta noua functie in cursul acestui an, dar deocamdata nu exista informatii foarte clare cu privire la ceea ce vrea sa faca in perioada urmatoare compania.