DACIA Duster 3: Vestile PROASTE pentru Noul Model de Masina

DACIA Duster 3 intarziere

DACIA Duster 3 este noul model de SUV pe care DACIA vrea sa il ofere pentru clientii din toata lumea cu extrem de multe schimbari pe care foarte multi dintre cei care cumpara masinile DACIA le asteapta cu mare interes. Dupa cum prea bine stiti deja, in DACIA Duster 3 este asteptata implementarea unei noi motorizari hibride care va ajunge initial in versiunea Jogger, insa unii asteapta inclusiv propulsia 4×4, dar aici vine o noua veste proasta.

DACIA Duster 3 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, iar asta deoarece DACIA intentioneaza sa le ofere clientilor posibilitatea de a cumpara viitorul SUV undeva prin 2024, cel mai devreme. Din pacate, inainte ca acest lucru sa se intample, iata ca vin o serie de vesti proaste cu privire la lansarea noilor modele de masini, prima dintre ele fiind ca versiunea hibrida va fi lansata la cativa ani dupa cea standard, aceasta fiind situatia cu Jogger.

DACIA Duster 3: Vestile PROASTE pentru Noul Model de Masina

DACIA Duster 3 ar putea avea versiunea hibrida, care a si fost confirmata de catre surse din cadrul DACIA, lansata abia prin 2025, iar asta pentru ca in cazul Jogger se pare ca aceasta versiune va fi lansata abia in 2023. Nu e tocmai neobisnuit ca acest lucru sa se intample pentru DACIA Duster 3, iar asta pentru ca diversi producatori de masini aleg sa nu lanseze chiar toate versiunile unui automobil nou de la bun inceput, ci sa le puna in distributie separat de-a lungul mai multor ani.

DACIA Duster 3 ar putea veni totusi chiar si fara tractiune 4×4, iar asta pentru ca Jogger nu va fi oferita intr-o asemenea versiune, chiar daca este totusi un crossover si e cam la fel de mare precum Duster. Jogger vine pe platforma CMF-B, cea pe care va fi facuta si DACIA Duster 3, astfel ca lipsa unui model care sa aiba tractiune 4×4 s-ar putea sa fie ceva ce vom vedea si la noul SUV, iar asta pentru ca DACIA a spus doar ca va incerca sa ofere ceva similar pentru modelul mai mare, fara certitudinea ca o va face.

DACIA Duster 3 ar urma sa fie lansata undeva prin 2024 de catre cei de la DACIA, insa prezentarea oficiala a noului model de SUV ar putea avea loc in anul 2023.