DIGI Mobil: Decizia SPECIALA catre Toti Clientii din Romania

DIGI Mobil alocare

DIGI Mobil a luat o decizie speciala care vizeaza toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o masura ce poate fi benefica pentru extrem de multa lume care ii foloseste serviciile. Mai exact, cei de la DIGI Mobil au decis s ale ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura un Ungaria de zeci de GB de trafic de internet in loc de alocarea normala care se face pentru roaming in aceasta tara in mod obisnuit.

DIGI Mobil a luat aceasta decizie cu ceva vreme in urma si a tot prelungit efectele ei pana in momentul de fata, iar asta pentru ca exista destui clienti din tara care merg in Ungaria si care au nevoie de servicii de acest gen. Conform celor de la DIGI Mobil, oricare dintre clientii din Romania care merg in Ungaria se pot bucura de 50 GB de trafic de internet pentru orice au nevoie, astfel ca nu sunteti limitati la doar cei cativa GB de trafic alocati oriunde altundeva in Uniunea Europeana.

DIGI Mobil: Decizia SPECIALA catre Toti Clientii din Romania

DIGI Mobil spune ca aceasta decizie este valabila doar daca folositi reteaua DIGI Mobil Ungaria cand sunteti in tara vecina, astfel ca daca folositi oricare alta retea, nu veti beneficia de acelasi bonus. Va trebui deasemenea sa selectati manual reteaua fostei subsidiare DIGI Mobil din Ungaria pentru a putea beneficia de bonus, iar asta pentru ca in mod normal telefoanele se conecteaza la reteaua care are semnalul cel mai puternic, si care e aleasa preferential in baza acordurilor dintre operatori.

DIGI Mobil spune ca oricare dintre clientii din Romania pot beneficia de acest lucru in momentul de fata daca au activata optiunea pentru roaming, astfel ca nu ar trebui sa mai faceti si altceva. Desigur ca trebuie sa fiti foarte atenti la reteaua la care va conectati cand folositi abonamentul DIGI Mobil in afara tarii pentru a fi siguri ca nu ajungeti in situatia de a fi conectati la o alta retea si faceti cost suplimentar fara sa va dati seama.

DIGI Mobil are toate detaliile despre aceasta promotie disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca trebuie doar sa mergeti acolo pentru a va bucura de tot ceea ce este disponibil chiar acum.