DACIA Duster 3: PROBLEMA Majora care ar Putea fi Rezolvata

DACIA Duster 3 rezolvare

DACIA Duster 3, urmatoarea generatie majora de masini pe care DACIA vrea sa o lanseze pentru pietele din intreaga lume, este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare in vederea lansarii. Noul model de SUV pe care cei de la DACIA il au in dezvoltare in momentul de fata ar trebui sa fie lansat undeva prin 2023, sau 2024, iar intre timp e foarte posibil ca problemele cu penuria de semiconductori, care dau multe batai de cap pietei auto acum, sa fie rezolvate, iar DACIA Duster 3 sa fie lansata fara probleme.

DACIA Duster 3 nu este in momentul de fata afectata de penuria de semiconductori pentru ca nu e in productie si e putin probabil ca modelele de test facute de catre producatorul roman sa fie in vreun fel afectate. Nici macar modelele care vor fi produse pentru a ajunge pe drumurile publice, probabil pe final de 2022, nu vor fi afectate, iar asta pentru ca DACIA Duster 3 inca e foarte departe de lansarea oficiala, iar pana atunci ar trebui sa dispara si penuria de semiconductori.

DACIA Duster 3: PROBLEMA Majora care ar Putea fi Rezolvata

DACIA Duster 3 este un model care vine cu foarte multe schimbari tehnologice din partea celor de la DACIA, in special pe partea de siguranta, acolo unde e nevoie de imbunatatiri majore pentru noile masini. DACIA Duster 3 va avea tot ceea ce vedem la Logan 3, dar cel mai probabil si o serie de imbunatatiri suplimentare care sa faca masina nu doar mai sigura, ci sa ofere deasemenea si o experienta mai buna de condus pentru cei care o vor cumpara.

DACIA Duster 3 este totusi asteptata cu noi propulsii care ar trebui sa schimbe foarte multe in materie de experienta de condus, mai ales cand vine vorba despre modelul hibrid si de posibilul model electric pregatit de producator. DACIA Duster 3 va fi o masina foarte complexa, cu mult mai multa tehnologie decat modelele actuale, dar chiar si asa, penuria de semiconductori de acum nu ar trebui sa afecteze in vreun fel lansarea ei.

DACIA Duster 3 ar urma sa fie prezentata in cursul anului 2023 de catre cei de la DACIA insa lansarea in reprezentante ar urma sa aiba loc abia undeva prin 2024, cel mai devreme.