Raed Arafat: 73% dintre Romanii Infectati Nu Sunt Vaccinati

Raed Arafat 73% dintre Romanii Infecetati Nu Sunt Vaccinati

Raed Arafat face un anunt extrem de important pentru toti romanii din tara, iar asta pentru ca ne transmite ca 73% dintre pesoanele care sunt confirmate in ultimele saptamani ca fiind infectate nu sunt vaccinate, iar asa va puteti imagina cat de putine infectari ar fi fost.

Raed Arafat spune deasemenea ca in cazul deceselor, intre 92% – 93% dintre persoanele care isi pierd viata din cauza infectarii cu Coronavirus nu sunt vaccinate, ceea ce reprezinta o problema extrem de serioasa din cauza careia procentul de vaccinari ar trebui sa creasca.

“Din păcat, astăzi am avut un record al numărului decedaţilor. Cifra de astăzi reprezintă ce a fost în ultimele 24 de ore, la care se adaugă cele raportate din luna septembrie. Din raportul INSP din 27 septembrie – 3 octombrie, 92,6 % din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate.

În săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 73,7% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate. Deci, procentele rămân stabile, aşa cum au fost şi săptămânile trecute, aceste procente nu s-au schimbat, tot suntem în jur la 92-93% din decese sunt persoane nevaccinate şi persoanele care sunt confirmate în jur la 73-75%.”