WhatsApp: Surpriza SECRETA pentru Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp Surpriza SECRETA Telefoanele iPhone Android

WhatsApp a pregatit o noua si grozava surpriza secreta pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, iar asta pentru ca lucreaza la ceva ce putina lume credea ca va vedea in aceasta perioada. Mai exact, cei de la WhatsApp s-au gandit ca ar fi cazul sa actualizeze interfata care ne permite sa facem poze folosind camera principala a telefoanelor noastre, foarte multa lume utilizand-o pentru a surprinde imagini, sau clipuri video, direct din aplicatia de mesagerie.

WhatsApp nu a mai modificat de ceva vreme interfata pentru camera, astfel ca vestea este una foarte buna pentru noi, mai ales daca ne gandim ca era nevoie de asa ceva in aceasta perioada pentru utilizatorii care sunt activi in aplicatie. Puteti vede din imaginea de mai jos ca deocamdata schimbarea de interfata nu este una radicala, cei de la WhatsApp modificand usor butoanele pentru inregistrarea de poze si clipuri video, sau butonul pentru actionarea flash LED-ului terminalelor noastre.

WhatsApp: Surpriza SECRETA pentru Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp Surpriza SECRETA Telefoanele iPhone Android camera

WhatsApp nu se grabeste sa faca schimbari majore pentru interfata aplicatiei pentru camera, insa chiar si cele mici sunt de bun augur, avand in vedere ca au lipsit atat de mult timp din dispozitivele iPhone si Android care folosesc platforma. Separat de aceasta modificare, cei de la WhatsApp lucreaza si la altele, tot mici, dar de impact, pentru aplicatia pe care o foloseste atat de multa lume, iar toate adunate au menirea de a aduce o experienta mult mai buna de folosire a aplicatiei.

WhatsApp nu prea mai pregateste vreo lansare de noi functii importante pana la finalul anului 2021, iar asta pentru ca inginerii sai urmeaza sa intre intr-o vacanta pana la finalul anului, si vor reincepe lucrul la inceputul anului viitor. Asta inseamna ca intre timp nu ar trebui sa vedem nici macar actualizari noi pentru aplicatia WhatsApp dedicata telefoanelor iPhone si Android, asa ca orice fel de probleme ar exista acum, sansele ca ele sa fie rezolvate pana anul viitor sunt cam infime.

WhatsApp ar putea incepe anul 2021 “in forta”, cu multe schimbari importante pentru utilizatorii care folosesc aplicatia in viata de zi, cu zi, asa ca putem avea asteptari mari in ceea ce priveste noutatile care ne vor fi oferite.