Real Madrid: Nou SCANDAL intre Carlo Ancelotti si un Jucator Important

Real Madrid SCANDAL Carlo Ancelotti Jucator Important

Real Madrid, ocupanta primului loc in campionatul Spaniei, si singura echipa din Europa care a reusit  sa castige  Champions League de 3 ori consecutiv, a castigat partida din Copa del Ray impotriva lui Alcoyano cu scorul de 3-1.

Odata cu aceasta victorie, au venit si problemele pentru Carlo Ancelotti. Astfel, unele imagini din meciul din cupa il  surprind pe unul din jucatorii reveniti la prima echipa a Real Madrid, Dani Ceballos, cum se cearta cu antrenorul sau, cu cateva momente inainte de a intra in teren in minutul 85. Ceballos este surprins de imagini foarte nervos si amenintator la adresa lui Carlo Ancelotti, jucatorii de pe banca de rezerve, si staff-ul tehnic, incercand sa-l calmeze.

Situatia este foarte ciudata, deoarece in mod normal ar trebui sa fie o zi reusita pentru jucatorul echipei Real Madrid, acesta revenind pe teren dupa aproximativ cinci luni de pauza. Ceballos s-a accidentat intr-un meci disputat in cadrul Jocurilor Olimpice din vara, accidentare care  l-a tinut departe de teren mai mult decat se astepta. Ceballos ar fi dorit probabil ca antrenorul  Carlo Ancelotti sa-l foloseasca mai multe minute, mai ales ca era un meci de cupa unde de obicei evolueaza jucatorii care au mai putine minute in campionat.

Aceasta disputa cu Dani Ceballos in mod sigur reprezinta o problema pentru Carlo Ancelotti, deoarece urmeaza o serie de jocuri foarte importante pentru Real Madrid, si ar putea avea mare nevoie inclusiv de ajutorul jucatorilor de rezerva. Astfel urmeaza partida din campionat cu Valencia, meci foarte important in economia campionatului, el fiind urmat de un nou El Clasico disputat cu FC Barcelona, partida contand pentru semifinala Supercupei Spaniei.

Carlo Anceloti s-a mai confruntat in trecut cu aceasta problema, atunci cand la meciul cu Granada, de la sfarsitul lui noiembrie, Isco, mijlocajul echipei Real Madrid, a refuzat sa faca incalzirea, si avut o cearta cu Davide Ancalotti, fiul si asistentul principal al antrenorului italian.  Dani Ceballos nu este totusi la prima abatere de acest gen, el avand in trecut divergente si cu fostul antrenor al galacticilor, Zinedine Zidane. 

Contractul lui Dani Ceballos cu Real Madrid va expira in 2023, si nu se stie daca acesta va mai continua alaturi de formatia de pe Santiago Bernabeu.