WhatsApp: Decizia care Schimba Comunicarea pe iPhone si Android

WhatsApp comunitati iphone android

WhatsApp va permite noi metode de comunicare intre oamenii care folosesc platforma de mesagerie in intreaga lume de pe iPhone si Android, iar acestea ne vor permite sa discutam in moduri cu mult diferite fata de cele de acum.

Mai exact, cei de la WhatsApp lucreaza la un nou sistem numit “comunitati”, acesta urmand a permite combinarea grupurilor de conversatii intr-o “comunitate” care aduna mesajele din toate.

WhatsApp a lucrat pentru mult timp in secret la aceasta schimbare foarte importanta pe care o face pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, iar in versiunile beta ale sale incep sa apara primele informatii tot mai detaliate cu privire la schimbarile care vor veni.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata interfata pentru adaugarea de grupuri noi la comunitatile pe care le-am creat, dar si de a crea rapid un grup care sa fie adaugat automat acolo.

WhatsApp: Decizia care Schimba Comunicarea pe iPhone si Android

WhatsApp comunitati iphone android grupuri

WhatsApp creeaza impreuna cu aceste grupuri speciale inclusiv unul pentru anunturi, iar orice fel de anunt care este publicat acolo va fi transmis in mod automat in cadrul tuturor grupurilor care fac parte dintr-o comunitate.

Ideea din spatele platformei aplicatiei de mesagerie este una extrem de interesanta deoarece are menirea de a interconecta mai usor grupurile diferite de conversatii, dar si oamenii care fac parte din acestea.

WhatsApp inca nu a spus nimic despre aceasta functionalitate speciala pentru ca inca nu este pregatita pentru a fi lansata in mod oficial, astfel ca ramane de vazut in ce masura noutatile ne vor fi comunicate in mod oficial.

In momentul in care totul va fi 100% pregatit pentru a fi lansat pe iPhone si Android, compania americana va include in aplicatia sa aceasta noua metoda de a interconecta oamenii, si este de asteptat ca in final comunicatile sa aiba parte de succes foarte mare.

WhatsApp se pregateste cel mai probabil sa lanseze acest nou sistem undeva in cursul urmatoarelor luni, asa ca singura necunoscuta este data la care totul va fi disponibil in mod oficial pentru noi toti pe iPhone si Android.