Juventus in CRIZA, Problemele Cu care se Confrunta Echipa Torineza

Juventus CRIZA Problemele Confrunta Echipa Torineza

Juventus este unul dintre cele mari cluburi de fotbal din Italia cunoscut de multi fani ai balonului rotund cu porecla ”Batrana doamna”. Juve, cum i se mai spune in limbajul cotidian, a dominat fotbalul Italian in ultimul deceniu, fiind campioana intre anii 2011 si 2020, in ultimi trei ani la clubul torinez  evoluand si Cristiano Ronaldo, multiplu castigator al Balonului de Aur.

Juventus duce lipsa unui atacant la fel de prolific odata cu transferul portughezului la Mancester United, iar asta se vede in rezultatele echipei.  De aici si ultimul rezultat de egalitate impotriva echipei Napoli, fapt care a dus la tensiuni mari in vestiarul celor de la Juventus, jucatorii cartandu-se inclusiv pe teren.

Camerele de filmat i-au surprins pe jucatorii echipei Juventus cum se cearta in timpul meciului cu Napoli, in care practic s-au chinuit sa obtina un rezultat de egalitate. Protagonistii au fost Federico Chiesa si Matthijs De Ligt, care au avut un schimb dur de replici cu francezul Adrien Rabiot. Acesta a fost acuzat ca nu a fost suficient de activ in partea centrala a terenului de fotbal in momentele cheie al jocului, intr-un meci in urma careia Juventus Torino putea urca in clasamentul Serie A pe un loc care sa-i permita accederea in Cupele Europene.

Juventus nu a fost in ultimii ani in centrul atentiei din cauza momentelor de tensiune dintre jucatori, insa de aceasta data exista o stare de nervozitate in cadrul echipei, iar totul risca sa degenereze si sa faca si mai dificila plasarea la sfarsitul campionatului pe un loc de Champions League.

In incercarea de a detensiona situatia, antrenorul Masimilliano Allegri a laudat spirutul competitiv al echipei: ”Este corect ca baietii sa incerce sa se incurajeze unii pe altii”.Aceste cuvinte  ascund de fapt  problemele din sanul echipei Juventus Torino, care pare sa aiba idei putine, mai ales  in fata portii dupa plecarea lui Cristiano Ronaldo. Astfel Alegri are  o misiune destul de grea, in care trebuie sa adune echipa in jurul sau pentru ea evita alte rupturi.

Situatia tensionata s-a vazut si in momentul in care Juan Cuadrado , care este un jucator linistit, s-a certat cu Frederico Chiesa dupa ce nu a reusit sa urmareasca adversarul in timpul unui contraatac al jucatorilor echipei Napoli.

Juventus trece printr-o perioada de criza, ceea ce se intampla la multe echipe mari, sau mici, in diverse perioade ale existentei lor, insa depinde de antrenorul Allegri pentru a rezolva situatiile de acest gen.