Huawei: Ce parea Complet IMPOSIBIL si Surprinde Multa Lume

Huawei parea Complet IMPOSIBIL Surprinde Multa Lume

Huawei este unul dintre gingatii din domeniul tehnologiei, compania chinzeasca fiind foarte serios lovita de sanctiunile impuse de catre SUA incepand cu anul 2019, dar nu chiar in tot ceea ce face in momentul de fata. Mai exact, SUA si-a propus sa transforme Huawei intr-o companie care nu mai produce telefoane mobile in cantitati mari si nu poate avea sansa de a controla piata smartphone-urilor, iar acest lucru s-a intamplat in anul 2020.

Huawei a fost lovita extrem de dur de catre sanctiunile din SUA si cand a venit vorba despre echipamentele de telecomunicatii pe care le-a dezvoltat pentru operatori de telecomunicatii mobile din intreaga lume, in special cand vorbim despre cele 5G. Echipamentele de telecomunicatii 5G ale celor de la Huawei au devenit un fel de paria in multe tari din Europa si din multe alte zone de pe glob, insa cu toate acestea, compania reuseste sa genereze venituri substantiale de pe urma lor.

Huawei: Ce parea Complet IMPOSIBIL si Surprinde Multa Lume

Huawei parea Complet IMPOSIBIL Surprinde Multa Lume vanzari globale
Vanzarile globale ale Huawei pentru echipamente de telecomunicatii.

Huawei ramane cel mai mare producator de echipamente de telecomunicatii din intreaga lume in momentul de fata, depasind Nokia, Ericsson, ZTE, Cisco, Samsung, dar asta numai daca sunt incluse si vanzarile din China in calculele totale. Daca vanzarile din China ar fi scoase din calcule, atunci veniturile Huawei din vanzarea de echipamente de telecomunicatii ar fi cam egale cu cele ale Nokia, sau Ericsson, dar chiar si asa, compania ramane un jucator important.

Huawei, in ciuda sanctiunilor impuse de catre SUA, reuseste totusi sa ramana cel mai mare producator de echipamente de telecomunicatii din intreaga lume, ceva ce desigur ca este o realizare extrem de importanta pentru chinezi in tot contextul global.

Huawei si-a vandut divizia care producea telefoane mobile ieftine sub brand-ul Honor, insa a reusit deocamdata sa salveze divizia care produce echipamente de telecomunicatii mobile.

Huawei reprezinta cum aproape 30% din vanzarile totale de echipamente de telecomunicatii, iar procentul aproape se injumatateste fara China, dar chiar si asa, SUA nu si-a realizat complet obiectivul de a afecta activitatea chinezilor in intreaga lume.

Huawei parea Complet IMPOSIBIL Surprinde Multa Lume vanzari fara china
Vanzarile globale de echipamente de telecomunicatii ale Huawei excluzand China.