Kaufland: Ce se SCHIMBA in Toate Magazinele pentru Clientii Romani

Kaufland SCHIMBA Toate Magazinele Clientii Romani

Kaufland sarbatoreste asa cum se cuvine inceputul primaverii, iar asta pentru ca exista milioane de clienti din Romania care incep sa fie interesati de schimbarile din magazine care au loc in aceasta perioada din an. In aceasta idee, cei de la Kaufland au decis sa publice informatii cu privire la noul catalog de oferte pe clientii din toata Romania le vor putea vedea in toate magazinele din tara incepand din cursul zilei de 30 martie.

Kaufland a facut o noua selectie speciala de produse pe care oricine le va putea cumpara din intreaga Romanie incepand din 30 martie, iar multe dintre ele sunt pregatite special pentru primavara, deci vor exista cu siguranta multi clienti interesait de ele. Puteti vedea chiar din prima pagina ca in magazinele celor de la Kaufland vor fi capsuni disponibile cu preturi speciale, dar acestea sunt doar o arte dintre produsele care pot fi cumparate la pret redus.

Kaufland: Ce se SCHIMBA in Toate Magazinele pentru Clientii Romani

Kaufland SCHIMBA Toate Magazinele Clientii Romani gratar

Kaufland are deasemenea multe produse speciale pentru gratar disponibile in cadrul catalogului sau nou pentru urmatoarea saptamana de zile, astfel ca daca va pregatiti pentru zilele calduroase care vor urma, veti avea ce cumpara pentru a face acest lucru. Exista de la carbuni pentru gratar, si pana la alte tipuri de produse speciale pentru gratar prezentate de catre Kaufland, iar ele sunt unele care nu vor fi oferite in mod obisnuit la aceste preturi si in afara cataloagelor de reduceri.

Kaufland are deasemenea si multe tipuri de bauturi alcoolice, sau nonalcoolice, care vor putea fi cumparate la preturi excelente de catre oricare dintre clientii din toata Romania incepand din data de 30 martie, si pana la inceputul lunii aprilie. Separat de produsele alimentare si baturui, exista deasemenea si alte tipuri de produse pe care Kaufland le vinde la preturi promotionale incepand cu data de 30 martie, unele dintre ele avand preturi reduse, altele doar preturi speciale.

Kaufland desfasoara toate ofertele in toate magazinele din Romania, iar unele dintre ele sunt disponibile la pret redus fara Kaufland Card, in timp ce altele necesita detinerea unui asemenea tip de card pentru a le putea cumpara la pret promotional.