Samsung GALAXY S23: Primul Anunt MAJOR Privind Noul Telefon Urias

Samsung GALAXY S23 Primul Anunt MAJOR Noul Telefon Urias

Samsung GALAXY S23 este urmatoarea generatie de telefoane pe care compania Samsung o pregateste pentru lansare in intreaga lume, iar primele informatii cu privire la ea apar cu aproape un an inainte de lansarea efectiva. Samsung GALAXY S23 este deja in dezvoltare la Samsung, chiar daca seria Samsung GALAXY S22 a fost lansata cu doar aproape doua luni de zile in urma, insa planurile coreenilor merg inainte spre viitoarea serie inca din acest moment.

Samsung GALAXY S23 are dezvaluit astazi numele de cod, care este diamant, el fiind aflat de catre leakerii care incearca sa ofere lumii intregi cat mai multe informatii cu privire la produsele Samsung inca nelansate. Despre proiectul diamant nu se stiu prea multe deocamdata, dar cel care a dezvaluit aceasta informatie cu privire la Samsung GALAXY S23 spune ca nu ar urma sa aiba loc vreo lansare pentru inca un model pliabil de telefon dezvoltat de Samsung.

Samsung GALAXY S23: Primul Anunt MAJOR Privind Noul Telefon Urias

Samsung GALAXY S23 este cel mai probabil abia undeva in stadiile oarecum incipiente ale procesului de dezvoltare, iar asta pentru ca suntem totusi la aproape un an de zile de lansarea sa. Samsung GALAXY S22 a fost prezentat pe 9 februarie, si lansat pe 25 februarie la nivel global, deci Samsung GALAXY S23 ar trebui sa apara intr-o perioada similara, asa ca pana atunci inca ascunde multe secrete de intreaga lume, si ramane de vazut pe cate le vom putea afla.

Samsung GALAXY S23 va fi lansat mai mult ca sigur cu imbunatatiri pentru camera, ecran, baterie, procesor, memorie RAM, mediu de stocare, si alte componente interne, care ar putea aduce si functii noi. Asta pe de alta parte ar putea aduce si cresteri de pret pentru seria Samsung GALAXY S23 pe care Samsung o pregateste, dar cel mai probabil va fi vorba despre modificari minore care nu vor conta chiar atat de mult pentru cei care isi doresc cu adevarat sa-si cumpere telefonul.

Samsung GALAXY S23 ar putea fi prezentat undeva pe la inceputul lunii februarie, daca Samsung isi pastreaza strategia de anul acesta, insa nu ar fi exclus sa astepte Mobile World Congress 2023, si sa revina la strategia pre-pandemie.