Orange: Masura URGENTA Anuntata in mod Oficial pentru Romania

Orange Masura URGENTA Anuntata Oficial Romania

Orange a anuntat o noua masura urgenta care se aplica in Romania in momentul de fata, grupul de telecomunicatii din Romania publicand informarea cu doar cateva ore in urma, ea fiind una importanta pentru foarte multa lume. Mai exact, cei de la Orange au decis sa ii anunte pe romanii din toata tara, dar si pe ucrainienii din Romania, in legatura cu faptul ca a fost extinsa perioada de gratuitate in ceea ce priveste comunicarea cu Ucraina, cu detalii in aceasta pagina.

Orange a fost unul dintre primii operatori de telecomunicatii care a anuntat in mod oficial ca le ofera romanilor posibilitatea de a comunica gratuit cu Ucraina, sau de a comunica gratuit de acolo, daca se aflau in tara in momentul in care a izbucnit razboiul. Masura a fost anuntata la final de februarie, si a fost prelungita apoi pana pe 31 martie, in speranta ca se va termina razboiul intre timp, insa avand in vedere ca sunt sanse mici ca asta sa se intample, Orange a decis sa faca o noua prelungire.

Orange: Masura URGENTA Anuntata in mod Oficial pentru Romania

Orange a anuntat astazi, 31 martie, in ziua in care trebuia sa expire aceste beneficii gratuite, faptul ca prelungeste iar comunicarea gratuita cu Ucraina pana in data de 15 aprilie, una temporara, pentru ca nu se stie daca razboiul se va termina pana atunci. Ca parte a acestei masuri urgente luata de catre Orange in februarie si prelungita inclusiv acum, din Romania se poate comunica gratuit cu Ucraina prin apeluri/SMS-uri, iar din Ucraina in Romania este oferit si internet gratuit, separat de minute si SMS-uri.

Orange ofera deasemenea cartele prepay gratuite la granitele Romaniei pentru cetatenii ucrainieni care ajung in tara noastra, acestea oferind posibilitatea de a comunica gratuit si nelimitat cu Ucraina, insa inclusiv in reteaua grupului de telecomunicatii. Orange spune deasemenea ca ofera 2000 de minute nationale si internationale prin aceste cartele prepay, impreuna cu 66 de GB de trafic de internet care poate fi utilizat oriunde in Romania chiar acum.

Orange explica pe website-ul sau mai multe despre aceste oferte speciale pe care le are pentru romani, sau ucrainieni, astfel ca puteti afla acolo toate informatiile despre care ar trebui sa stiti in legatura cu ceea ce se intampla in Ucraina.