Carrefour: Notificarea Oficiala, ce da GRATUIT pentru Toti Romanii

Carrefour Notificarea Oficiala GRATUIT Toti Romanii

Carrefour, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, le transmite tuturor romanilor o informare foarte importanta cu ceea ce le ifera gratuit chiar acum, oriunde in tara noastra. Mai exact, cei de la Carrefour au pornit o noua promotie speciala prin care le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga extrem de multi bani, dar si premii zilnice pe care oricine ar putea fi dornic sa le primeasca indiferent de situatie.

Carrefour spune ca in cadrul acestei campanii speciale le ofera romanilor posibilitatea de a castiga un premiu principal in valoare de 350.000 de LEI, insa si foarte multe alte prmii zilnice, dar nu trebuie sa faca prea multe pentru asta. Tot ceea ce ne cere Carrefour in momentul de fata este sa cumparam produse in valoare de minim 50 de LEI din oricare dintre magazinele sale, sau din magazinul online, si sa scanam codul Act for Good pentru a fi inscrisi in promotie.

Carrefour: Notificarea Oficiala, ce da GRATUIT pentru Toti Romanii

Carrefour Notificarea Oficiala GRATUIT Toti Romanii Bani bine

Carrefour spune ca exista sute de premii zilnice separat de cei 350.000 de LEI pe care romanii ii pot castiga daca decid sa participe la aceasta promotie speciala in momentul de fata, deci exista o multitudine de motive pentru a nu rata totul. Carrefour a publicat deja pe website-ul sau toate promotiile extrem de bune de care oricare dintre oameni poate profita in magazinele sale, sau in magazinul online din Romania extrem de rapid.

Carrefour impune obligatia de a scana codul Act for Good pentru a putea participa la campanie, deci e extrem de important sa nu treceti cu vederea acest aspect, pentru ca nu veti fi inscrisi pentru a putea castiga banii, sau sutele de premii zilnice. Pentru a scana codul Act for Good aveti nevoie si de un cont la Carrefour, dar si eventual de aplicatia pentru iPhone, sau Android, care va faciliteaza posibilitatea de a scana rapid codul in magazine.

Carrefour are pe website-ul sau toate informatiile necesare pentru a sti cum puteti participa la aceasta promotie avand si toate sansele de castig, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti la acest lucru daca doriti sa va bucurati de toate promotiile.