BRD Romania: Notificarea IMPORTANTA Transmisa OFICIAL Clientilor Romani

BRD Romania Notificarea IMPORTANTA Transmisa OFICIAL Clientilor Romani

BRD Romania le transmite clientilor din toata tara o notificare foarte importanta despre care ar trebui sa stie toti in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie foarte importanta care este adusa in atentia oamenilor acum. Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la BRD Romania au de ceva vreme deja o aplicatie speciala pentru iPhone si Android numita YOU BRD, scopul sau fiind de a ne permite sa administram de pe telefoane conturile bancare.

BRD Romania ofera aceasta aplicatie in tandem cu MyBRD Mobile, aplicatie care a fost scoasa din uz de ceva vreme, si continua sa o actualzieze in mod constant pentru a ne oferi cat mai multe functionalitati noi si bune de care sa ne bucuram. Ca parte a acestor actualizari, cei de la BRD Romania au anuntat acum o noua versiune a aplicatiei pentru iPhone si Android, ea fiind disponibila chiar acum pentru toti clientii interesati.

BRD Romania: Notificarea IMPORTANTA Transmisa OFICIAL Clientilor Romani

BRD Romania distribuie aceasta aplicatie prin intermediul App Store si Google Play Store pentru toti clientii din Romania, iar conform listei de schimbari, vorbim despre imbunatatiri care sunt integrate pentru noi chiar acum. BRD Romania spune ca este vorba despre multe imbunatatiri de ordin tehnic care au fost facute pentru experienta de care au parte clientii din toata Romania, asa ca in baza lor merita sa instalam aplicatia chiar acum in telefoane.

BRD Romania isi imbunatateste in mod constant aplicatia YOU BRD in ideea de a le oferi clientilor doar cele mai bune experiente posibile, insa e important si ca noi sa instalam aceste actualizari pentru a ne putea bucura de schimbarile aduse. BRD Romania ofera prin YOU BRD o versiune mult mai buna a aplicatiei de mobile banking in comparatie cu MyBRD Mobile, asa ca merita fara discutie sa vedeti macar ce fel de schimbari sunt implementate.

BRD Romania ne recomanda sa instalam aplicatia YOU BRD exclusiv prin intermediul App Store si Google Play Store pentru a nu risca sa instalam din aplicatii terte aplicatii care sa fie pline de malware, asa cum s-a intamplat in alte cazuri.