Netflix: Vestile OFICIALE Grozave pentru Toti Romanii Abonati

Netflix Vestile OFICIALE Grozave Toti Romanii Abonati

Netflix are o noua serie de vesti oficiale grozave pentru toti romanii care sunt abonati la serviciul sau de streaming video la cerere, iar asta pentru ca a dezvaluit pentru toata lumea cateva lansari extrem de importante despre care oricine ar trebui sa stie in momentul de fata in Romania.

Netflix vorbeste in primul rand despre faptul ca ambele volume ale finalului de serial al Stranger Things vor fi lansate la final de luna mai si inceput de luna iulie, astfel ca mai avem foarte putin de asteptat pana cand ele vor fi disponibile in mod oficial pentru a ne bucura de noutatile care sunt oferite de ele.

Volumul 1 al sezonului 4 al Stranger Things va fi lansat in platforma de streaming video la cerere in cursul zilei de 27 mai, el urmand a avea 7 episoade. Vorbim despre un preambul pentru incheierea sezonului, iar asta pentru ca in data de 1 iulie va fi lanst cel de-al doilea volum, cu 4 episoade, iar asa se va incheia povestea care a atras atentia lumii intregi timp de 3 sezoane.

Hustle este unul dintre filmele foarte importante pe care le vom vedea in platforma de streaming video la cerere anul acesta, iar pentru el avem in sfarsit o data de lansare anuntata in mod oficial. 8 iunie este data la care acest film va fi disponibil pentru vizualizare in cadrul platformei de streaming pentru noi toti, disponibilitatea urmand a fi de la ora 10:00.

Adam Sandler, Juancho Hernangómez, Queen Latifah, Anthony Edwards și Kenny Smith sunt unii dintre actorii care interpreteaza rolurile din filmul Hustle, iar dupa cum puteti vedea, in centrul atentiei este primul, unul dintre cei mai importanti care colaboreaza in mod constant cu platforma americana.

Separat de aceste filme si seriale, este de asteptat ca in cadrul platformei sa mai fie disponibile si alte cateva zeci, sau poate peste 100, pana la finalul acestui an, cel putin pentru Romania. Vorbim aici doar despre creatiile orginale care sunt finantate de catre compania americana, iar asta pentru ca separat de ele exista si mult alt continut licentiat pentru a avea ce urmari abonatii.

Pana la final de an 2022 ar trebui sa vedem peste 300 de creatii noi publicate de catre platforma pentru abonatii din intreaga lume, vasta majoritate originale, dar printre ele vor fi si unele care sunt licentiate de la alti parteneri, insa din pacate nu toate vor fi disponibile inclusiv in Romania, din pacate.