Vodafone: Informare Noua a Clientilor, ce da GRATUIT in Romania Acum

Vodafone Informare Noua Clientilor GRATUIT Romania Acum

Vodafone le transmite tuturor clientilor din Romania o informare extrem de importanta pentru ca a decis sa le rasplateasca fidelitatea, astfel ca a le ofera gratuit ceva ce putini credeau ca ar putea primi in aceasta perioada, dar iata ca e ceva care este disponibil. Vodafone a decis ca pentru clientii care decid sa foloseasca aplicatia MyVodafone de acum sa ofere gratuit o serie de premii speciale care nu sunt in mod obisnuit oferite pentru ei.

Vodafone le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga Samsung GALAXY A33 5G, Samsung GALAXY Buds 2 si Samsung GALAXY Watch 4,  fiecare dintre aceste gadget-uri fiind oferit in numar de cate 6 pentru mai multe saptamani de concurs. Cei de la Vodafone spun ca in fiecare saptamana sunt oferite cate 3 premii pentru clienti, unul din fiecare tip, asa ca daca aveti noroc, veti castiga oricare dintre aceste premii la extragerile facute.

Vodafone: Informare Noua a Clientilor, ce da GRATUIT in Romania Acum

Vodafone Informare Noua Clientilor GRATUIT Romania Acum saptamanal

Vodafonene transmite deasemenea faptul ca daca vrem sa ne dublam sansele de castig, atunci trebuie doar sa platim o factura, sau sa reincarcam o cartela, iar asa ne cresc sansele de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite. Practic, nu trebuie sa facem foarte multe pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile pe care Vodafone ni le ofera, scopul companiei fiind de a convinge mai multi clienti sa-i foloseasca aplicatia.

 

Vodafone a creat aplicatia MyVodafone de foarte multa vreme, ea fiind disponibila atat pentru telefoanele iPhone, cat si pentru cele Android, deci oricine poate sa o foloseasca, daca vrea, instalarea putand fi facuta din App Store si Google Play Store. Dupa ce ati instalat aplicatia celor de la Vodafone, puteti sa va administrati numarul de telefon foarte rapid si usor, dar puteti deasemenea sa platiti facturi, sa reincarcati cartele, si nu numai.

Vodafone desfasoara aceasta promotie speciala pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca sunteti interesati sa participati la ea, ar fi bine sa va grabiti, inainte ca ea sa dispara, si sa regretati ca nu ati participat la timp la tot.