DACIA Duster 3: Problemele MAJORE pentru SUV chiar Inainte de Lansare

DACIA Duster 3 Problemele MAJORE SUV chiar Inainte Lansare

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV_uri romanesti la care DACIA lucreaza in momentul de fata, iar sperante foarte mari sunt puse in aceste noi modele de masini, asta pentru ca DACIA vrea sa recucereasca piata cu modelele noi. Va spuneam zilele trecute ca vanzarile actualelor modele ale Duster sunt mai mici chiar si decat cele ale Ford Puma, un model care recent se bucura de succes surprinzator de mare, iar asta ar putea fi o problema pentru DACIA Duster 3.

DACIA Duster 3 trebuie sa vina cu foarte multe schimbari bune in raport cu modelele actuale pentru a putea face fata Ford Puma, masina companiei americane fiind surprinzator de populara in aceasta perioada in Europa, conform datelor recente. In baza acestora, Ford Puma a generat vanzari cu aproximativ 5% mai mari decat actualele modele ale Duster, iar pentru ca DACIA Duster 3 sa aiba succes, e nevoie sa vina cu ceva mai bun decat ceea ce exista in masina americana.

DACIA Duster 3: Problemele MAJORE pentru SUV chiar Inainte de Lansare

DACIA Duster 3 ar putea avea succes mare si daca pretul de vanzare va fi suficient de mic in comparatie cu cele ale modelelor concurente, si desigur daca vor fi suficient de multe schimbari majore oferite pentru clientii care cauta un SUV de clasa medie. In baza a ceea ce am aflat pana acum despre DACIA Duster 3, e de asteptat ca multe dintre noutatile importante care sunt pregatite pentru masian sa vina de la Logan 3 si Sandero 3, dar nu e exclus sa vina si altele.

DACIA Duster 3 ar putea fi mai scumpa decat modelele de generatie actuala, ceva ce desigur ca nu este o surpriza prea mare daca ne gandim la faptul ca vor fi suficiente noutati implementate, dar e posibil ca aici DACIA sa aiba de ales intre preturi mai mici, sau vanzari mai mici. Concurenta pe care Ford Puma o face acum este un semnal ca DACIA ar putea fi obligata sa „umble la preturi” inainte de lansarea DACIA Duster 3, dar multe depind de ceea ce se va intampal pana atunci.

DACIA Duster 3 este asteptata pentru prezentare in toamna anului 2023, cu lansare in primavara anului 2024, dar nu e exclus ca masina sa vina si mai devreme daca vanzarile nu vor fi pe masura asteptarilor pe care le are DACIA in momentul de fata.