Formula 1: Lewis Hamilton in EXTAZ, Anuntul Major privind Mercedes

Formula 1 Lewis Hamilton EXTAZ Anuntul Major Mercedes

Formula 1 continua in acest weekend cu o noua cursa, iar Lewis Hamilton pare sa fie in extaz cu ceea ce se intampla in aceasta perioada la Mercedes, si asta pentru ca pilotul britanic s-a aratat extrem de multumit de schimbarile facute pentru masinagermanilor. Lewis Hamilton a terminat pe locurile 6 si 3 sesiunile de pregatire pe care le-a facut pe circuitul din Barcelona in cursul zilei de ieri, pozitii mult mai bune decat inaintea curselor anterioare, iar asta pare sa-l fi binedispus serios.

Formula 1 a inceput in 2022 cu o serie de curse foarte proaste pentru Lewis Hamilton, insa iata ca inainte de cursa din acest weekend, pilotul este extrem de entuziasmat si increzator in posibilitatea de a obtine un rezultat foarte bun cu masina Mercedes. Se pare ca Mercedes a facut o serie de modificari importante la masina pe care Lewis Hamilton si George Russel o folosesc in cursele de Formula 1 din acest sezon, iar asta este o veste excelenta pentru piloti.

Lewis Hamilton spune ca el si colegul sau nu sunt inca cei mai rapizi din cursele de Formula 1 care au loc acum, insa imbunatatirile facute ii ajuta sa se apropie de rezultatele dorite, si pentru prima oara au reusit sa parcurga o linie dreapta fara vreo problema de control a masinii. Hamilton spune deasemenea ca Mercedes incepe sa faca modificari care sa aduca masina de Formula 1 mult mai aproape de potentialul sau real in ceea ce priveste performantele.

„Super mulțumit de progres, așa că un mare, mare, mare mulțumesc tuturor celor din fabrică pentru că nu au renunțat și pentru că au continuat să forțezi. Nu suntem cei mai rapizi încă, dar suntem pe drumul nostru. Este prima dată când coborâm pe linie dreaptă fără să sărim. Mai avem ceva sărituri, dar este mult mai bine și începem să profităm puțin din potențialul mașinii respective.

Ei bine, este încă greu acolo cu mașina, dar este mult mai frumos decât a fost înainte. Așa că da, foarte recunoscători pentru aceste upgrade-uri – acum trebuie să le ajustăm la următoarea sesiune din seara asta. Sunt multe date de trecut pentru a încerca să poziționăm mașina… Cred că o putem aduce într-un loc mai bun pentru mâine, astfel încât să putem aborda călcâiele băieților din față.”

Formula 1 l-a avut pana acum in centrul victoriilor in principal pe Max Verstappen, insa Lewis Hamilton anunta o revenire spectaculoasa, iar asta pentru ca este multumit de modificarile facute de catre Mercedes la masina de curse, si anunta ca se lupta mai serios pentru titlu. El spune ca multumita acestor modificari, urmatoarele curse de Formula 1 ar putea aduce noi victorii pentru el si Mercedes pentru a pune presiune mai serioasa pe lideri.

Formula 1 are programata pentru maine la ora 16:00 o noua cursa de Grand Prix pe Circuit de Barcelona – Catalunya, iar Lewis Hamilton se va lupta serios pentru a castiga o prima cursa in acest sezon in care se afla pe locul 6 in topul pilotilor, cu putin peste o treime din punctele lui Verstappen.