DACIA Duster 3: Schimbarile OFICIALE Confirmate de catre DACIA pentru SUV

DACIA Duster 3 Schimbarile OFICIALE Confirmate DACIA SUV

DACIA Duster 3 este urmatorul model de masina pe care DACIA o va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar asteptarile sunt extrem de mari in ceea ce o priveste, mai ales ca multe zvonuri au anuntat masina ca o reala revolutie. Ei bine, exista cateva noutati foarte importante pe care DACIA Duster 3 le are confirmate pentru intreaga lume deja, iar asta pentru ca ele au fost implementate pentru Duster, deci sigur vor veni si in modelul viitor.

DACIA Duster 3 va avea oglinzi actionate electric, dar si incalzite, acest lucru fiind deja disponibil pentru actuala generatie a SUV-ului romanesc, deci este improbabil dotarea sa nu fie inclusa si in viitoarea masina. Daca vorbim tot despre dotari noi, atunci cei de la DACIA au lansat ca dotare pentru actuala generatie a Duster si senzori de ploaie care actioneaza automat stergatoarele de parbriz, deci le vom vedea cel mai probabil inclusiv in DACIA Duster 3 in 2024.

DACIA Duster 3: Schimbarile OFICIALE Confirmate de catre DACIA pentru SUV

DACIA Duster 3 va avea, desigur, si noul logo pe care DACIA deja il foloseste in masinile sale, acest lucru fiind clar de ceva vreme, insa vom vedea deasemenea inclusiv alte schimbari majore. Una dintre noutatile posibile pentru DACIA Duster 3 este includerea unei trape, nu panoramice, ci de mici dimensiuni, iar asta pentru ca in Sandero Stepway ea este disponibila chiar de saptamana trecuta pentru clientii care sunt dornici sa aiba aceasta dotare.

DACIA Duster 3 va veni cu siguranta si cu alte schimbari importante pentru clientii din Europa, si alte zone de pe glob, insa deocamdata confirmate sunt primele doua dotari, altele fiind doar zvonite. Chiar si in acest stadiu, e de asteptat sa vedem in DACIA Duster 3 foarte multe noutati majore, multe dintre ele luate de la Logan 3 si Sandero 3, chiar daca deocamdat anu se gasesc in actuala serie a Duster, ceea ce este perfect normal, daca ne gandim la importanta lor.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie prezentata in toamna anului 2023 de catre cei de la DACIA, insa lansarea in reprezentantele auto este asteptata abia pentru prima parte a anului 2024, conform zvonurilor.