DACIA Logan: Important Anunt Privind Masinile, Sandero Afectata

DACIA Logan Important Anunt Masinile Sandero Afectata

DACIA Logan este una dintre cele mai importante masini romanesti fabricate de catre DACIA, impreuna cu Sandero generand sute de mii de vanzari anual in Europa, totul fiind posibil multumita felului in care au fost gandite masinile. In ciuda faptului ca DACIA Logan este cea mai populara masina din Romania, cu cele mai multe inmatriculari inregistrate lunar de ani de zile incoace, luna trecuta, conform APIA, s-a inregistrat o scadere a vanzarilor fata de 2021.

DACIA Logan inregistreaza luna aceasta o scadere cu 11% a vanzarilor fata de aceeasi perioada a anului trecut, asta in timp ce luna trecuta Duster a fost modelul care a inregistrat o scadere in vanzari. Totusi, separat de DACIA Logan, inclusiv Sandero a inregistrat o scadere a vanzarilor fata de aceeasi luna a anului trecut, insa in cazul acestui model diferenta este de 30.9%, de aproape 3 ori mai mare, si desigur ca exista motivele clasice pentru aceste diferente.

DACIA Logan scade in vanzari, la fel si Sandero

DACIA Logan a avut foarte mare succes in ultimul an de zile, iar asta pentru ca a venit cu foarte multe noutati la inceputul anului trecut, deci a fost foarte cautata, mai ales ca are si un pret de vanzare foarte mic. Sandero e intr-o situatie similara cu DACIA Logan, doar ca acum lucrurile par sa mearga intr-o directie nu tocmai potrivita, iar asta poate si din cauza situatiei economice prin care trece Romania in momentul de fata, diferentele pentru Sandero in vanzari fiind mari.

DACIA Logan nu a mai avut parte de schimbari din momentul in care a fost lansata, si pana in prezent, ceva ce nu vine tocmai ca vreo surpriza, insa nu e exclus ca asta sa se schimbe daca vanzarile vor stagna, sau scadea DACIA Logan duce lipsa de multe dotari care exista in modelele mai scumpe, asa ca oricand pot fi adaugate noutati liniei actuale pentru a mai creste vanzarile, insa e nevoie si ca DACIA sa vrea sa faca acest lucru pentru a-si tine clientii multumiti.

DACIA Logan ramane in atentia multora ca o masina care merita cumparata, in special multumita preturilor mici pe care le are, dar nu e exclus ca asta sa nu tina mult timp fara noutati oferite pentru ea.