Raiffeisen Bank: Atentionarea Oficiala Publicata, ce Trebuie sa Stie Toti Clientii

Raiffeisen Bank Atentionarea Oficiala Publicata Trebuie Stie Toti Clientii

Raiffeisen Bank a publicat o informare extrem de importanta cu o atentionare care vizeaza clientii din toata Romania in momentul de fata, iar ei trebuie sa stie ceea ce face banca pentru ca vor fi in mod direct afectati de masurile care sunt luate. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, cei de la Raiffeisen Bank au luat decizia de a face o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera clientilor din toata tara, iar totul va avea loc la noapte.

Raiffeisen Bank au derulat in ultimele saptamani ma imulte lucrari de acest gen pentru serviciile pe care le ofera, iar asta in ideea de a imbunatati cat se poate de mult serviciile pe care le ofera pentru clientii din toata Romania. Conform informatiilor pe care Raiffeisen Bank le ofera, servicii pentru persoane fizice, sau juridice, vor fi inchise in cursul acestei nopti, pentru o perioada de nu mai putin de 3 ore, astfel ca in tot acest timp nu le veti putea folosi in vreun fel.

Raiffeisen Bank face lucrari de mentenanta pentru multiple servicii

Raiffeisen Bank Atentionarea Oficiala Publicata Trebuie Stie Toti Clientii mentenanta
FOTO: Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Smart Mobile, Raiffeisen Smart Market, Raiffeisen Online, Raiffeisen Smart Business, Noul Raiffeisen Online IMM, Call Center-ul, dar si consultantul virtual Ana, vor fi parte a acestor lucrari de mentenanta timp de nu mai putin de 3 ore. In cazul mai tuturor lucrarilor de mentenanta care sunt facute, fie de catre Raiffeisen Bank, fie de catre alte banci, serviciile sunt fie disponibile cu intermitente, fie sunt complet indisponibile, deci e bine sa stiti asta.

Raiffeisen Bank vrea sa le ofere tuturor clientilor doar cele mai bune servicii posibile, insa uneori asta inseamna realizarea unor lucrari de mentenanta pentru ca ele sa poata functiona asa cum trebuie, chiar daca ar putea fi anumite perioade de indisponibilitate. Nu se stie foarte clar in ce conditii vor fi indisponibile serviciile pe care banca le ofera, asa ca e bine sa fiti pregatiti sa nu le putet folosi pentru anumite perioade de timp in cursul urmatoarelor ore.

Raiffeisen Bank lucreaza constant pentru imbunatatirea serviciilor pe care le ofera clientilor, asa ca nu este exclus sa mai vedem si alte lucrari de acest gen realizate de catre banca pentru binele clientilor care-i folosesc serviciile.