Orange: Ce-ti Ofera Gratuit timp de o Saptamana, si Cum Poti sa Profiti Acum

Orange Ce-ti Ofera Gratuit Saptamana Cum Poti Profiti Acum

Orange continua sa le ofere clientilor din toata Romania surprize extrem de interesante pentru serviciile de care se bucura in aceasta perioada. In aceasta idee, vorbim despre o gratuitate timp de o saptamana de zile pentru a putea incerca una dintre aplicatiile foarte populare pe care operatorul de telecomunicatii le ofera in aceasta pagina.

Orange le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a incerca in mod gratuit timp de o saptamana aplicatia Orange Games. Probabil ca stiti deja despre aplicatia aceasta pe care compania a gandit-o pentru a le permite oricaror clienti din Romania sa se bucure de o experienta buna de jocuri pe telefoane si tablete, daca asta isi doresc.

Vorbim despre o aplicatie in cadrul careia Orange ne ofera posibilitatea de a incerca o varietate de jocuri mai mult, sau mai putin cunoscute, in terminalele mobile. Spre deosebire de jocurile care sunt disponibile prin sau Google Play Store, acestea nu au reclame, sau alte tipuri de sisteme care sa necesite plati pentru a juca, sau a avansa in joc.

Orange a gandit aceasta aplicatie pentru a le oferi clientilor o experienta cat mai “curata” de joc, una de care sa se poata bucura oricare dintre romani acum. Nu toate jocurile care sunt disponibile sunt de top, asa cum e si normal, avand in vedere modelul in baza caruia e gandita platforma, dar exista destule titluri interesante.

Aplicatia este disponibila exclusiv pentru telefoanele si tabletele cu sistem de operare Android, astfel ca daca aveti un alt tip de dispozitiv, nu va veti putea bucura de ea. Chiar si asa, exista pentru acesti utilizatori o foarte variata gama de jocuri pe care le pot incerca gratuit o saptamana multumita Orange, inainte de a decide daca vor sa plateasca pentru acces.

Orange ne ofera posibilitatea de a plati o suma modica lunar, putin peste 1 euro, pentru a folosi aplicatia, dar numai daca suntem convinsi de utilitatea ei. In aceasta situatie, dupa perioada gratuita de utilizare, trebuie doar sa decideti daca vreti sa platiti pentru a o folosi, sau nu, totul putand fi facut direct din aplicatie.