Kaufland Anunta Schimbari in Magazine, ce a Decis pentru Clientii din Romania

Kaufland Anunta Schimbari Magazine Decis Clientii Romania

Kaufland a anuntat o serie de schimbari importante pentru clientii din toata Romania, ele fiind decise de catre lantul de hypermarket-uri chiar recent. Vorbim despre o serie de schimbari pe care Kaufland le face pentru a le oferi romanilor posibilitatea de a se bucura de preturi mai bune pentru produsele pe care le vinde in toata tara.

Kaufland a publicat noul catalog de reduceri pentru produsele pe care le are in magazinele din tara, iar in baza lui putem afla ce vom putea cumpara mai ieftin. Puteti vedea in catalogul de pe website-ul lantului de hypermarket-uri toate promotiile speciale care sunt disponibile, dar numai pentru o perioada limitata de timp in Romania.

Kaufland are pentru romani foarte multe produse alimentare care sunt vandute la preturi mult mai bune decat in mod obisnuit in toata tara. Desigur ca exista si alte promotii speciale pentru bauturi care pot fi cumparate mult mai ieftin decat in mod obisnuit, dar si alte tipuri de produse care in mod normal nu au preturi la fel de mici.

Unele dintre produsele pe care Kaufland le vinde pot fi cumparate exclusiv folosind un Kaufland Card, in timp ce altele pot fi cumparate inclusiv fara el. Varietatea foarte mare de oferte care sunt disponibile in momentul de fata este ceva ce este disponibil in mod regulat, iar asta deoarece lantul de hypermarket-uri vrea sa ofere varietate cat mai mare.

Kaufland Anunta Schimbari Magazine Decis Clientii Romania catalog

Kaufland spune chiar si in catalogul sau ca promotiile sunt disponibile pentru o perioada limitata de timp in Romania, dar si in cantitati limitate acum. Daca nu profitati de reducerile oferite in momentul de fata, atunci va trebui sa asteptati pana saptamana viitoare, dupa ce va fi anuntat un alt catalog de reduceri pentru magazine.

Separat de ofertele pe care Kaufland le are disponibile in cadrul acestui catalog, mai sunt si altele pe care le putem vedea pentru Kaufland Card. Acestea sunt separate, si se schimba tot saptamanal, asa ca noi decidem daca vrem sa profitam de ele, sau nu, in aceasta perioada in Romania.