LIDL Romania a Decis, ce Ofera GRATUIT Clientilor din Toata Tara de Acum

LIDL Romania Decis Ofera GRATUIT Clientilor Toata Tara Acum

LIDL Romania continua seria vestilor grozave pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere din nou gratuit ceva despre care toti clientii ar trebui sa stie in momentul de fata, lantul de supermarket-uri avand o noua promotie bazata pe emisiunea Chef Mat pe care o deruleaza de ceva vreme in Romania.

LIDL Romania spune ca le ofera gratuit clientilor din toata tara un frigider minibar de la Star-Light si 2 vouchere de cumparaturi in valoare de 200 de LEI fiecare, toate pentru romanii care aleg sa urmareasca emisiunea pe care compania a creat-o, si care are in centru unii dintre cei mai buni bucatari din Romania.

LIDL Romania le cere romanilor sa se uite la emisiunea sa si sa descopere ingredientele cheie folosite de catre bucatari in felurile de mancare pe care le gatesc, iar desigur ca doar uitandu-va cu mare atentie la ceea ce este gatit veti avea ocazia de a indeplini una dintre principalele cerinte pentru a putea participa la aceasta promotie.

LIDL Romania spune deasemenea ca dupa ce descoperim ingredientele cheie ale emisiunii, trebuie sa mergem in oricare dintre magazinele sale pentru a cumpara produse in valoare de minim 70 de LEI, printre care sa se numere si unul dintre ingredientele cheie care fac parte din felul de mancare gatit de catre bucatarii emisiunii.

LIDL Romania ne cere deasemenea sa ne inscriem in cadrul acestui concurs direct de pe website-ul sau din Romania, astfel ca nu putem sa participam in mod automat, ci trebie sa ne inscriem manual si sa pastram bonul de cumparaturi pentru a putea valida inscrierea in cazul in care suntem declarati castigatori de catre companie.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie speciala pentru romanii din toata tara in momentul de fata, deci puteti merge in oricare dintre magazinele din Romania pentru a cumpara produsele care sunt puse la vanzare de catre lantul de supermarket-uri, deci nu trebuie sa va faceti griji nici din acest punct de vedere acum.