BRD Romania: IMPORTANTE Masuri Oficiale Anuntate Tuturor Clientilor Romani

BRD Romania IMPORTANTE Masuri Oficiale Anuntate Tuturor Clientilor Romani

BRD Romania a publicat un anunt foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania in momentul de fata, unul despre care ar trebui sa stie oamenii care ii folosesc serviciile, dar si care au un credit luat de la banca romaneasca. Cei de la BRD Romania vorbesc despre Ordonanta de Urgenta 90/2022 care a fost publicata in Monitorul Oficial pe 29 iunie, in baza ei fiind acordate anumite facilitati clientilor care au dificultati financiare in aceasta perioada.

BRD Romania vorbeste despre masurile pe care aceasta ordonanta de urgenta a Guvernului Romaniei le aduce pentru romanii care au nevoie de amanarea platii creditelor din cauza problemelor financiare generate de catre razboiul din Ucraina. In 29 iulie au fost publicate si normele de aplicare ala acestei ordonante de urgenta a Guvernului Romaniei, iar in baza lor BRD Romania le poate spune clar romanilor cum anume pot beneficia de tot.

BRD Romania: IMPORTANTE Masuri Oficiale Anuntate Tuturor Clientilor Romani

BRD Romania spune ca pentru aplicarea prevederilor acestei ordonante de urgenta e nevoie ca solicitantul sa aiba un credit cu ipoteca imobiliara, sau un credit de consum, care sa fi fost acordat pana in data de 30 aprilie 2022. Suspendarea obligatiei de plata, conform celor de la BRD Romania, poate fi aplicata o singura data pentru fiecare credit pentru o perioada cuprinsa intre 1 si 9 luni de zile, deci nu puteti face asta de mai multe ori, sau pentru perioade mai lungi.

BRD Romania afirma deasemenea ca varsta maxima a persoanei la finalul perioadei de creditare, incluzand-o si pe cea de suspendare, nu trebuie sa depaseasca 75 de ani impliciti pentru creditele de consum, inclusiv ipoteca imobiliara. Este deasemenea foarte important, conform BRD Romania, sa nu fi existat restante in ultimele 6 luni inainte de solicitarea suspendarii platii ratelor pentru creditul in cazul caruia dorim sa aplicam suspendarea la plata, un element extrem de important.

BRD Romania are pe website-ul sau toate informatiile necesare cu privire la aceasta procedura care nu este simpla, dar este gandita pentru a ajuta oamenii din toata tara sa faca fata mai usor efectelor crizei energetice, dar si a razboiului din Ucraina.