Rusia a Bombardat Harkov cu Sisteme de Rachete Moderne Tornado

Rusia Bombardat Harkov Sisteme Rachete Moderne Tornado

Rusia a atacat Ucraina cu cele mai moderne sisteme de rachete pe care le are la dispozitie, cele 9A52-4 Tornado, si se pare ca a reusit sa loveasca tinte din zona in ciuda faptului ca ucrainienii au sisteme de aparare antiaeriana in zona, rusii scotand pe teren si tehnica militara moderna cu care se tot lauda zilele acestea.

In ultimele saptamani Rusia a folosit mai multe tipuri de lansatoare de rachete pentru a ataca diverse obiective din Ucraina, insa majoritatea au folosit rachete neghidate care au lovit la intamplare atat casele oamenilor, cat si zone nelocuite, omorand extrem de multi oameni nevinovati.

Acum Rusia incepe sa foloseasca si tehnica militara mai moderna, poate o schimbare de tactica menita sa puna fata in fata lansatoarele de rachete moderne ale rusilor cu cele ale americanilor, fiind cunoscut faptul ca HIMARS a provocat distrugeri insemnate pentru armata rusa pana in momentul de fata.

“Rusia bombardează Harkivul cu rachete Tornado. Potrivit Procuraturii regionale, forțele ruse au bombardat o zonă rezidențială din Harkov cu un 9A52-4 Tornado, cel mai nou lansator de rachete multiple din țară.”