Posta Romana are Cutii Postale Digitale ca sa-ti Ridici Coletele Oricand

Posta Romana Cutii Postale Digitale Ridici Coletele Oricand

Posta Romana a intrat in era digitala cu primele cutii postale digitale care le permit romanilor din toata tara sa ridice la orice ora, 24/24 coletele care sunt trimise catre ei, asa cum ofera de ani de zile eMAG prin easybox-urile pe care le are amplasate in cam toata tara.

Acum Posta Romana are ceva similar, doua cutii postale digitale fiind amplasate in Bucuresti si Buftea, iar de la ele puteti alege sa ridicati multe tipuri de colete in sistem 24/24 pentru a nu mai astepta livrarea la un oficiu postal, sau ridicarea de acolo.

Self-service, non-stop!

De ce să mai aștepți curierul sau să fugi repede, că închide la oficiul poștal, să îți ridici coletul?

Posta Romana Cutii Postale Digitale Ridici Coletele Oricand buftea
Cutie digitala postala a Postei Romane din Buftea.

Dacă ești din Buftea sau locuiești în zona Oficiului Poștal 66 din București și aștepți un colet, alege să nu mai stai la coadă, să nu mai depinzi de programul curierului sau al Poștei.

Folosește una dintre cele 2 cutii poștale digitale self-service, puse în funcțiune în cadrul subunităților OP București 66, de pe strada Constantin Titel Petrescu din Capitală, și în orașul Buftea (județul Ilfov), la oficiul poștal din localitate.

Noi te anunțăm printr-un SMS sau prin e-mail că ai un colet de ridicat. Tu poți merge când ai timp și poți plăti cu cardul.