BANCA Transilvania isi ATENTIONEAZA Toti Clientii, la ce Riscuri sunt Expusi

Notificarea BANCA Transilvania Clienti Serviciul Special Nu Stiai

BANCA Transilvania isi atentioneaza toti clientii din Romania in momentul de fata, si le pune in vede riscurile foarte serioase la care sunt expusi din cauza a ceea ce se intampla in mediul online in ultimii ani de zile. Probabil ati mai aflat despre atentionarile emise de catre BANCA Transilvania din cauza fraudelor online care au loc tot mai des in Romania in ultimii peste 2 ani de zile, totul intensificandu-se dupa debutul pandemiei de Coronavirus, iar pentru unii oameni problemele pot fi mari.

BANCA Transilvania ne aduce astazi in atentie un fals chestionar care este distribuit online prin intermediul retelelor de socializare, sau a mesajelor de tip email, el fiind gandit pentru a extrage colecta datele oamenilor. Vorbim despre o frauda online care se foloseste de imaginea celor de la BANCA Transilvania, si care este gandita sub forma unui concurs, care are inclusiv un chestionar prin care persoane de rea credita incearca sa fure datele personale ale romanilor.

BANCA Transilvania isi ATENTIONEAZA Toti Clientii, la ce Riscuri sunt Expusi

BANCA Transilvania a spus astazi ca nu are vreo legatura cu aceasta frauda online, si ca acel chestionar de pe website-ul malitios pe care ajung unii romani nu apartine bancii. Desigur ca BANCA Transilvania le si spune romanilor sa fie extrem de atenti atunci cand primesc link-uri catre website-uri necunoscute, si sa nu acceseze chiar orice le este pus in fata, iar asta pentru ca pot ajunge, fara sa stie, pe un website care nu doar sa le fure datele, ci sa faca si mai rau.

BANCA Transilvania le cere clientilor sa ii aduca in atentie orice fel de website-uri de acest gen in momentul in care afla despre ele, insa banca nu poate face prea multe pentru a le bloca, din pacate. Datele care sunt culese de la romani prin website-urile de acest gen pot fi folosite pentru a obtine acces la platformele de internet si mobile banking pe care BANCA Transilvania le are, sau pentru a obtine acces la alte platforme online pentru a ni se compromite conturile, sau a ni se fura banii.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla in cazul in care devenim victimele unor atacuri de acest gen, iar uneori ne poate ajuta, dar asta nu e garantat sa se intample totdeauna.