MOL Romania: Anuntul Oficial, ce da GRATUIT Romanilor care Alimenteaza in Benzinarii

MOL Romania Anuntul Oficial GRATUIT Romanilor Alimenteaza Benzinarii

MOL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de benzinarii din Romania, ii anunta pe clientii din toata tara, care ajung sa-si alimenteze masinile in locatiile sale, in legatura cu ceea ce le ofera gratuit chiar acum, daca sunt dornici sa participe la promotia care este in plina desfasurare in momentul de fata.

MOL Romania le spune romanilor ca le da gratuit chiar acum 5 carduri de carburant in valoare de 10.000 de LEI fiecare, sau 500 de carduri de carburant in valoare de 200 de LEI fiecare, si totul daca alimentam din oricare dintre benzinariile din tara in care carburantul este disponibil pentru achizitie.

Conform celor de la MOL, nu trebuie decat sa cumparam unul dintre carburantii MOL EVO (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO95 sau EVO Diesel) in cantitate de minim 25 de litri pentru a participa, iar asa vom fi in mod automat inscrisi in campania promotionala care se desfasoara pana in noiembrie.

MOL nu este singurul lant de benzinarii care in aceasta perioada deruleaza o campanie de acest gen, deci daca sunteti interesati si de altele, veti avea posibilitatea de a vedea si ceea ce mai este oferit inclusiv de catre alte lanturi similare din Romania, sie xista destule din care puteti alege chiar acum.

Fă cunoștință cu primul câștigător extras din campania de toamnă! Felicitări, Leon Alexandru Dragoste! Îți mulțumim pentru loialitate și îți urăm drumuri line! AMR 5x de carburant x 10.000 lei puse în joc. Mult succes, unul poate fi al tău!

Pentru ca toamna aceasta să te bucuri de și mai multe călătorii, lansăm o nouă campanie cu premii, dedicată în exclusivitate clienților MOL MultiBonus. În perioada 26.09-06.11.2022, alimentezi cu minimum 25L carburanți MOL EVO (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO95 sau EVO Diesel) și poți câștiga.

Instant, în stațiile MOL participante*: Unul dintre cele 500 de carduri de carburant x 200 lei, 6 puncte MultiBonus la fiecare litru de carburant Premium (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus) alimentat. Prin înscriere în aplicația MOL Go: 6 premii x 10,000 lei în carburant, cu acordare săptămânală. În plus, dacă alimentezi cu carburanții Premium, ai de 2x mai multe șanse de câștig pentru premiile săptămânale.