Volodimir Zelenski: Anunturile Importante in Urma Bombardamentelor cu Rachete in Ucraina

Volodimir Zelenski Anunturile Importante in Urma Bombardamentelor cu Rachete in Ucraina

Volodimir Zelenski vorbeste despre atacurile brutale care au zguduit Ucraina in cursul diminetii trecute, iar asta pentru ca zeci de persoane au fost ucise, si mult mai multe au fost ranite in urma zecilor de rachete care au fost lansate spre diverse localitati.

Volodimir Zelenski spune ca 84 de rachete au fost lansate de Rusia in dimineata trecuta, insa numai 43 si-au atins tintele, restul fiind doborate, la fel ca si 13 dintre cele 24 de drone pe care rusii le-au folosit in cadrul atacurilor care au avut loc ieri.

“Lucrările de restaurare sunt în desfășurare în toată țara. Vom restaura toate obiectele care au fost avariate de atacul de astăzi al teroriştilor ruşi. E doar o chestiune de timp.

Din cele 84 de rachete rusești lansate împotriva Ucrainei, 43 au fost doborâte. Din 24 de drone rusești, 13 au fost doborâte. Și chiar și după aceea, la fiecare zece minute primesc un mesaj despre doborârea „martirilor” iranieni.

Prin urmare, respectați regulile de siguranță și acordați atenție alarmei de aer. Pericolul este încă acolo. Dar ne luptăm. Mulțumesc forțelor noastre aeriene și forțelor terestre care au fost implicate astăzi!

Ucraina nu poate fi intimidată. Doar să ne unim și mai mult. Ucraina nu poate fi oprită. Doar pentru a convinge și mai mult că teroriștii trebuie neutralizați. Nici acum ocupanții nu ne pot opune pe câmpul de luptă și de aceea recurg la această teroare. Ei bine, haideți să facem câmpul de luptă și mai dureros pentru inamic. Și vom restaura tot ce a fost distrus.

Crede în tine, în Ucraina, în Forțele Armate ale Ucrainei și în victoria noastră! Glorie Ucrainei!

Întâlnire privind restabilirea comunicațiilor și aprovizionării cu energie. Inamicul ne-a deteriorat infrastructura energetică, dar în prezent facem tot ce este necesar pentru a restabili prompt sursa de alimentare. Infrastructura care oferă comunicații mobile nu a fost afectată. Pe alocuri au fost observate întreruperi din cauza lipsei de alimentare cu energie electrică.

Este important să reduceți consumul de energie electrică de la 17:00 la 22:00. Acest lucru va ușura sarcina sistemului nostru de alimentare și va reduce nevoia de opriri de urgență.

Să rezistăm. Noi lucram. să ne unim Numai așa vom depăși toate încercările.”