WhatsApp face o Schimbare URIASA in SECRET pentru Android si iPhone

WhatsApp face Schimbare URIASA SECRET Android iPhone

WhatsApp continua sa faca in secret una dintre cele mai importante schimbari pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, din intregul an 2022, iar asta pentru ca vorbim despre o modificare pe care unii oameni o asteptau de ani de zile. Cei de la WhatsApp au decis ca e momentul sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume posibilitatea de a isi edita mesajele pe care le trimit catre alte persoane, in momentul de fata fiind posibila doar stergerea lor.

WhatsApp preia functiile care sunt oferite deja de catre alte platforme de mesagerie pentru utilizatori din intreaga lume, editarea mesajelor fiind ceva extrem de util pentru foarte multe persoane care trimit mesaje gresite catre alte persoane. In imaginea de mai jos puteti vedea cum ar urma sa arate conversatiile cu mesaje pe care WhatsApp ne permite sa le editam, compania americana gandindu-se ca e timp sa ofere si asa ceva pentru noi.

WhatsApp face o Schimbare URIASA in SECRET pentru Android si iPhone

WhatsApp face Schimbare URIASA SECRET Android iPhone editare mesaje

WhatsApp Messenger ne va permite sa editam mesajele la maxim 15 minute dupa ce ele au fost trimise catre alte persoane, deci nu avem o perioada foarte lunga de timp in care vom putea face acest lucru, dar macar el este oferit. Dupa ce editam un mesaj trimis prin intermediul WhatsApp Messenger, in cadrul conversatiei va exista un marcaj special care va indifa faptul ca acel mesaj a fost editat de catre noi inainte de a fi expediat.

WhatsApp Messenger a gandit totul intr-un asemenea mod incat sa fie cat mai usor de folosit de catre oamenii din intreaga lume, ceva ce e perfect normal, din moment ce alte platforme de mesagerie ofera functii similare de multa vreme. WhatsApp stie foarte bine cat de mare este interesul multor oameni vis-à-vis de functii de acest gen, asa ca era normal ca ea sa fie oferita la un moment dat, si e bine ca vine atat de “devreme”.

WhatsApp mai lucreaza si la multe alte schimbari majore pentru utilizatorii sai din intreaga lume, insa ramane de vazut de cat timp va fi nevoie pentru ca ele sa ne fie oferite in mod oficial, si trebuie sa avem rabdare pentru ca acest lucru sa se intample.