BANCA Transilvania: ULTIMA ORA, Noua ATENTIONARE Emisa Clientilor din Romania

BANCA Transilvania ULTIMA ORA Noua ATENTIONARE Emisa Clientilor Romania

BANCA Transilvania a emis o atentionare de ultima ora despre care clientii sai din toata Romania trebuie sa stie chiar acum, iar asta pentru ca ea le aduce in imediata atentie faptul ca in cursul urmatoarelor ore vor avea loc lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care banca le ofera clientilor.

BANCA Transilvania spune ca intre orele 23:30 si 07:00 ale zilelor de 19 noiembrie si 20 decembrie vor avea loc o serie de lucrari de mentenanta care vor impiedica folosirea normala a serviciilor pentru carduri, BT Pay, NeoBT, BT24 Internet Banking și Mobile Banking, BT Ultra, deci e bine sa fiti informati.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la BANCA Transilvania au inclusiv o serie de recomandari pentru clientii care vor fi afectati de aceste lucrari de mentenanta, iar asta pentru ca unii s-ar putea trezi in imposibilitatea de a scoate bani de la bancomatele din toata tara, ceea ce desigur ca nu e tocmai o situatie buna.

BANCA Transilvania spune deasemenea ca daca exista probleme cu privire la ceea ce se va intampla in cursul acestei nopti, serviciile sale pentru relatii cu clientii vor ramane active in toata perioada, si ne vom putea folosi de ele pentru a cere orice fel de ajutor pentru a rezolva problemele cu care ne-am putea intalni.

Banca Transilvania va face testarea anuală a sistemelor sale IT în noaptea de sâmbătă spre duminică, în 19/20 noiembrie, intervalul 23.30 – 7.00 AM, ceea ce va genera intermitențe în funcționarea următoarelor produse și servicii BT: carduri, BT Pay, NeoBT, BT24 Internet Banking și Mobile Banking, BT Ultra.

Recomandările Băncii Transilvania pentru clienți: Asigurarea unei rezerve de numerar pentru duminică dimineața; Realizarea plăților cu cardul, prin BTPay, BT24 și prin NeoBT în afara intervalului orar 23.30 – 7.00 AM; Contactarea, pentru asistență, a echipei BT Call Center: 0264 30 80 28, contact@btrl.ro . Timpul de așteptare la Call Center este afișat live pe site-ul băncii.