Cum a Reusit Armata Ucrainei sa Distruga Scoala din Makiivka Plina de Soldati Rusi

Cum Reusit Armata Ucrainei Distruga Scoala Makiivka Plina Soldati Rusi

Armata Ucrainei a anuntat in mod oficial astazi ca a reusit sa atace cu HIMARS, si sa distruga o scoala in care s-ar fi ascuns pana la 600 de soldati rusi, Rusia confirmand atacul, dar nu si numarul de morti, insa conform inforamtiilor de la persoane informate despre atac, activitatea celulara i-ar fi dat de gol pe rusi.

Armata Ucrainei a atacat acel centru de cazare pentru soldatii rusi multumita faptului ca acestia faceau in mod constant apeluri telefonice din locatie, iar asa scoala din Makiivka a devenit o tinta principala pentru HIMARS, iar pierderea pentru armata Rusiei este una serioasa, in special cand vine vorba de moralul soldatilor.

Rusia a pierdut cel putin cateva zeci de mii de soldati din momentul in care a izbucnit razboiul din Ucraina, iar unele dintre atacurile armate ucrainiene au avut la baza apeluri telefonice, sau mesaje, trimise de catre soldatii rusi, si in cazul atacului de la Makiivka se pare ca situatia nu e cu nimic diferita, conform informatiilor aparute.

“Atacul asupra trupelor rusești din #Makiivka a fost posibil datorită activității celulare ridicate a telefoanelor mobile. Se raportează că utilizarea activă a telefoanelor mobile a dus la determinarea locației cu ajutorul complexului de recunoaștere ECHELON.”