AVERTIZARILE BANCA Transilvania de care Trebuie sa Stie IMEDIAT Clientii Romani

AVERTIZARILE BANCA Transilvania Trebuie Stie IMEDIAT Clientii Romani

BANCA Transilvania este de departe una dintre cele mai mari si mai importante banci din Romania in momentul de fata, avand un numar mare de clienti care-i folosesc in fiecare zi serviciile, iar in acest context are o serie de avertizari pe care le face pentru a se asigura ca toti se afla in siguranta cand ii folosesc serviciile.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau o serie de recomandari extrem de importante care au menirea de a ne ajuta sa fim in deplina siguranta in momentul in care retragem bani de la bancomate, iar asta pentru ca inclusiv acolo pot exista probleme cand vine vorba despre siguranta noastra, si a banilor.

Puteti vedea mai jos ce sfaturi ofera BANCA Transilvania pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de siguranta in momentul in care isi retrag banii de la bancomate, mai ales ca persoanele de rea credita pot oricand sa profite de un moment de neatentie pentru a ne fura, fara sa ne dam seama, banii.

BANCA Transilvania ii ajuta pe clientii care ajung in situatia de a avea probleme dupa ce devin tinta unor atacuri de acest gen, asa ca merita mereu sa fim foarte atenti, iar asta pentru ca nu putem sti cand anume devenim tinta unui atac de acest gen, dar ele pot fi extrem de periculoase, din pacate.

Fii cu ochii in patru deoarece cardurile fizice pot fi clonate chiar la bancomat. Din pacate, prin instalarea unor dispozitive electronice de catre persoane rau intentionate pot fi copiate informatiile stocate pe banda magnetica a cardului. Odata furate informatiile, pot fi folosite pentru inscriptionarea unor carduri, pe care raufacatorii le pot folosi pentru a retrage sume de bani de la bancomat sau pentru cumparaturi.

Recomandarile noastre: Asigura-te ca tastatura si fanta in care introduci cardul sunt fixe (nu detasabile); Nu lasa PIN-ul si cardurile la vedere; Ai grija ca persoanele din preajma sa nu vada PIN-ul tastat si suma retrasa; Nu accepta ajutorul persoanelor care se ofera din senin sa te ajute atunci cand esti la ATM; Daca, intamplator, gasesti bani la bancomat, anunta-ne imediat.