Rusia ar fi Inceput sa Trimita Fortat mai Multi Soldati pe Front in Ucraina

Rusia ar fi Inceput sa Trimita Fortat mai Multi Soldati pe Front in Ucraina

Rusia ar fi inceput sa trimita in mod fortat pe frontul din Ucraina mai multi soldati pentru a acoperi pierderile existente, insa vorbim despre oameni care ar fi fost mobilizati pentru fortele teritoriale de aparare ale unor regiuni, ei fiind inrolati in ideea de a proteja tara de o eventuala invazie, nu de a fi forte ofensive.

Rusia ar fi derulat deja mutari de trupe din cateva regiuni ale tarii, inclusiv din Kaliningrad, iar oamenii trimisi pe front au inceput sa se planga din cauza faptului ca totul se intampla fara voia lor in momentuil de fata.

“Oamenii mobilizați în apărarea teritorială sunt trimiși în linia frontului în mase Mobilizații se plâng în masă că sunt trimiși în zone de luptă în locul serviciului promis în apărarea teritorială. Armata înregistrează videoclipuri în care fac apel la autoritățile ruse, inclusiv direct la Putin.

Două astfel de videoclipuri au fost deja publicate în această săptămână. Cei recrutați în apărarea teritorială a regiunii Kaliningrad au spus că au fost mutați în primele linii. Cu o zi înainte, o poveste aproape identică a fost spusă de bărbați mobilizați din regiunea Belgorod.

Pentru că au refuzat să urmeze ordinele, comandanții DPR au amenințat că vor închide militarii în subsoluri și că vor purta conversații unu-la-unu cu ei pentru a „găsi rebeli”.”