GRATIS de la Raiffeisen Bank in mod GARANTAT pentru Clientii din Romania

GRATIS Raiffeisen Bank mod GARANTAT Clientii Romania

Raiffeisen Bank, banca austriaca de la care foarte multi romani beneficiaza de servicii in momentul de fata, ii anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu ceea ce le este oferit gratis, in mod garantat, daca decid sa profite de o promotie speciala care este acum in plina derulare la banca.

Raiffeisen Bank explica faptul ca romanii se vor bucura de o returnare a pana la 10% din banii platiti sub forma de taxe si impozite folosind un card Mastercard emis de catre banca, cu anumite limite, dar sumele sunt transferate automat inapoi pe cardurile oamenilor, ceva ce e o surpriza mare de tot.

Conform celor de la Raiffeisen, oricare dintre clientii din Romania care au un card Mastercard emis de catre banca, si decid sa-si plateasca taxele si impoztele la autoritatile care au codul de comerciant 9311, vor fi in mod automat inscrisi in aceasta campanie speciala care se deruleaza pentru o perioada limitata de timp.

Raiffeisen explica mai jos in ce limite putem sa ne bucuram de aceasta promotie speciala in Romania, si e bine sa stie toata lumea cum este oferit totul in aceasta perioada, pentru ca totul se desfasoara de astazi, dar numai pentru o singura saptamana, asa ca nu avem extrem de mult timp la dispozitie.

Folosește cardul tău Mastercard de la Raiffeisen Bank la plata online a taxelor și impozitelor în perioada 24-31 martie și te bucuri de 10% (în limita a 50 lei) cashback garantat direct pe card, pentru fiecare tranzacție! Cashback de 10% se acordă în limita a 50 de lei per tranzacție și în limita a 600 de lei per card pentru plățile de taxe și impozite (sub cod comerciant 9311) efectuate online cu cardurile de debit și credit deținute de persoane fizice și emise de instituțiile participante.

Plătește taxele, impozitele sau facturile cu cardul tău Mastercard și poți câștiga unul din cele 10 premii în valoare de 5.000 de lei sau premiul cel mare în valoare de 50.000 de lei.