Survivor Romania Anunta Decizia de ULTIMA ORA pentru Triburile Concurentilor

Survivor Romania Anunta Decizia ULTIMA ORA Triburile Concurentilor

Survivor Romania este cel mai mare reality show din Romania la momentul actual, iar pentru concurentii care participa in cadrul competitiei a fost luata o decizie de ultima ora care va schimba extrem de multe in cadrul jocului, si asta pentru ca “Marea Unificare” a triburilor a fost deja programata de catre cei de la PRO TV.

Survivor Romania a fost gandit pentru ca la un moment dat sa se ajunga in acest punct, iar dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos al celor de la PRO TV, triburile vor fi unite intr-unul in cursul episoadelor urmatoare, ele fiind programate pentru a fi transmise in cursul zilelor de 27 – 29 martie 2023 pe PRO TV si VOYO.

Pana la inceputul saptamanii viitoare, cei de la PRO TV inca le mai permit tuturor fanilor competitiei Survivor sa voteze pentru starurile favorite, astfel ca putem avea un oarecare control asupra a ceea ce se intampla, dar desigur ca si concurentii vor trebui sa lupte pentru a ramane si a castiga premiul cel mare.

Survivor urmeaza sa se incheie in saptamanile urmatoare, dupa America Express, insa intre timp vom avea ocazia de a vedea si mai multe surprize care au fost pregatite de catre cei de la PRO TV pentru romanii din intreaga tara, dar mai mult decat atat, pentru concurentii care participa la provocarile gandite.

Marea Unificare se apropie cu repezi, așa că ne vedem luni, la cel mai dur reality show de până acum! De săptămâna viitoare, miza în competiție crește
Marea Unificare va avea loc la Survivor România, iar toate granițele vor dispărea. Ne revedem luni, marți și miercuri la PRO TV și cu o zi în avans pe VOYO!