INCORONAREA Regelui Charles al III-lea LIVE de la Londra

Incoronarea Regelui Charles al III-lea live este transmisa de la Londra de catre televiziunile britanice pentru miliardele de oameni din intreaga lume, interesul fiind unul extrem de mare pentru acest eveniment istoric pentru poporul britanic. Regele Charles al III-lea va fi in centrul unei ceremonii care va dura 2 ore, si va fi transmisa live pentru intreaga planeta, noul monarh asumandu-si oficial rolul pe care il detine de la finalul anului trecut, deja.

Incoronarea Regelui Charles al III-lea a adus la Londra un numar foarte mare de oameni, care vor sa vada pentru prima oara in viata lor incoronarea unui monarh al Regatului Unit al Marii Britanii, Printul William, mostenitorul tronului britanic, urmand a fi deasemenea prezent la ceremonie. Live incoronarea Regelui Charles al III-lea aduce pe strazile din Londra, separat de milioanele de oameni care se plimba zilnic, si zeci de mii de forte de ordine, care asigura securitatea evenimentului.

INCORONAREA Regelui Charles al III-lea LIVE de la Londra

Incoronarea Regelui Charles al III-lea live ne va purta prin diverse lovatii din Londra, daca urmariti feed-ul live de la eveniment, iar asta pentru ca familia regala va calatori intre principalele resedintele din capitala Marii Britanii, dar si cele din apropierea ei. Ceremonia live de incoronare a Regelui Charles al III-lea va avea loc la celebra Westminster Abbey, acolo unde au inceput deja sa soseasca unii dintre invitatii care vor participa la eveniment, extrem de multi oameni asteptand afara sa-l vada pe regele britanic.

Incoronarea Regelui Charles al III-lea live de la Londra va readuce in atentia lumii intregi puterea si importanta monarhiei britanice, iar asta pentru ca vorbim despre traditii vechi de peste 1.000 de ani, care sunt pastrate si repetate inclusiv la ora actuala de catre membrii casei regale din Marea Britanie. Momentul solemn al incoronarii live a Regelui Charles al III-lea va fi transmis in intreaga lume pentru ca toata lumea sa vada cum se desfasoara un eveniment de acest gen, mai ales ca vor mai trece decenii pana cand o alta incoronare va mai avea loc.

Incoronarea Regelui Charles al III-lea va incepe in urmatoarele ore, si ar trebui sa dureze 2 ore, astfel ca daca sunteti interesati sa vedeti totul, aveti ocazia de a o face folosind stream-ul video de mai sus.