DIGI RCS & RDS: Hotararile IMPORTANTE Anuntate MILIOANELOR de Clienti din TOATA Romania

DIGI RCS RDS Hotararile IMPORTANTE Anuntate MILIOANELOR Clienti TOATA Romania

DIGI RCS & RDS, grupul romanesc de telecomunicatii care furnizeaza servicii pentru milioane de romani din intreaga tara la ora actuala, a decis sa anunte hotararile oficiale care au fost luate, si care vin in beneficiul tuturor celor care sunt dornici sa profite de o campanie actuala speciala gandita de catre companie.

DIGI RCS & RDS isi anunta in mod oficial clientii cu privire la faptul ca a lansat o campanie speciala pentru clientii din toata tara, ea avand menirea de a le oferi oamenilor posibilitatea de a se bucura de reduceri de 50% pentru cateva luni de abonamente, daca decid sa contracteze alte servicii de la companie in aceasta perioada.

Ceea ce a decis RCS & RDS sa faca prin aceasta campanie, este sa le ofere doar clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia de aceste reduceri speciale, nu si celorlalti romani, iar asta pentru ca daca nu esti deja client al celor de la DIGI, nu vei putea sa profiti de  campania care este acum in plina derulare.

RCS & RDS are pe website-ul sau informatii suplimentare cu privire la ceea ce se intampla, insa in principiu este vorba despre promotii pentru toate serviciile pe care compania le ofera, fara vreo limitare din vreun punct de vedere, dar numai daca suntem deja clienti, si avem active anumite servicii oferite de operator.

La DIGI au început reducerile dedicate exclusiv clienților! DIGI DAYS îți aduc 50% reducere, în primele 6 luni la servicii noi, portare, upgrade și extraopțiuni, doar dacă ești deja client. De azi până pe 14 mai, intră pe digi.ro și beneficiază de ofertă!