Vodafone: Anuntul Oficial, ce da GRATUIT pentru 6 Luni de Zile Clientilor

Vodafone Anuntul Oficial ce da GRATUIT 6 Luni Zile Clientilor

Vodafone a decis sa ii anunte in mod oficial pe romani in legatura cu ceea ce ofera gratuit timp de 6 luni de zile, si vorbim despre o masura a companiei din Romania, care are la baza un sistem numit Smart Invoice, el fiind dedicat clientilor Vodafone Business care sunt dornici sa incrce servicii noi oricand.

Vodafone explica mai jos faptul ca aceasta solutie de facturare poate fi incercata gratuit timp de 6 luni de zile de catre oricare dintre clientii din Romania, deci oricine vrea sa profite de acest sistem, o poate face in orice moment, iara sta pentru ca solutia gandita de companie poate fi folosita de oriunde din lume.

Conform celor de la Vodafone Romania, pentru a beneficia de aceasta promotie speciala, trebuie doar sa intram pe website-ul dedicat campaniei, sa ne facem un cont acolo, si apoi sa beneficiem de cele 6 luni de gratuitate pentru software-ul in baza caruia putem genera facturi pentru firma noastra.

Vodafone Romania nu ofera in mod obisnuit perioade de promotie atat de lungi pentru produsele pe care le are, astfel ca vorbim despre o surpriza foarte buna pentru clientii din Romania care vor fi dornici sa profite de ceea ce se intampla, asa ca ramane doar sa va hotarati daca vreti sa profitati de tot, sau nu.

Te-ai gândit vreodată să extinzi afacerea cu ajutorul tehnologiei, dar îți este greu să faci primul pas? Nu știi de unde să începi sau în ce să investești ? Nicicând nu a fost mai simplu să fii deschis la nou! La Vodafone Business poți testa gratuit ce soluție de tehnologie ți s-ar potrivi timp de 6 luni. Intră pe website, completează formularul și fii deschis la tehnologie!