Telekom da Telefoane GRATUITE Vara Aceasta, Cum le Poti Castiga

Telekom da Telefoane GRATUITE Vara Aceasta Cum le Poti Castiga

Vara lui 2023 va fi bogată în averse! De premii! Utilizatorii cartelei Telekom Mobile au șansa de a câștiga smartphone-uri cool: T Phone PRO 5G! Tot ceea ce au de făcut este să realizeze o reîncărcare a cartelei preplătite cu minimum 5 euro credit.

Telekom Mobile, singurul operator de telefonie din România care oferă acces la tehnologia 5G oricărei cartele preplătite, lansează campania de vară “Reîncarcă Premii Summer 2023”, în cadrul căreia, la fiecare reîncărcare eligibilă, de minimum 5 euro credit, clientul este înscris automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele două smartphone-uri T Phone PRO 5G oferite săptămânal până pe 10 septembrie 2023. Vor fi înscrise automat la tombolă și activările de cartele Mobil Nelimitat.

T Phone PRO 5G dispune de un ecran de 6.8 inch, o memorie internă de 128GB și un acumulator cu o capacitate de 5000mAh. Dezvoltat în urma unui parteneriat între Deutsche Telekom și Google, telefonul este conceput în jurul celor mai bune aplicații și servicii Google, și de rețea, într-o experiență 5G remarcabilă. Lista câștigătorilor premiilor va fi publicată pe website, în secțiunea „Campanii promoționale”, în termen de maximum 20 de zile lucrătoare de la validarea acestora, pentru tragerea la sorți realizată. Regulamentul campaniei, care precizează și eligibilitatea tipurilor de reîncărcări pentru înscrierea la tombolă, este disponibil pe website.

Totodată, utilizatorii de cartele preplătite Telekom Mobile se pot bucura de trafic de date nelimitat toată vara cu opțiunea N5, la activarea căreia clientul are, valabile timp de 28 de zile, 1.500 de minute sau SMS-uri naționale, nelimitat minute sau SMS-uri în rețea, 100 de minute internaționale și 5 GB trafic de date inclus în opțiune. Apoi, utilizatorii își pot activa, din aplicația MyAccount, Bonusul Net Nelimitat, iar aceștia vor beneficia de internet nelimitat pe toată perioada de valabilitate a opțiunii.

În plus, doar la Telekom Mobile, beneficiile naționale nelimitate sunt valabile 30 de zile pentru doar 6 euro credit cu opțiunea Mobil Nelimitat. Astfel, dacă un utilizator reîncarcă cu 6 euro credit și activează opțiunea Mobil Nelimitat, atunci are pentru 30 de zile: nelimitat minute și SMS-uri în orice rețea națională, 6GB trafic de date inclus în opțiune, 300 de minute internaționale, iar Bonusul Net Nelimitat se activează automat la activarea opțiunii, oferind trafic de date nelimitat pe toată perioada de valabilitate a acesteia.