Rompetrol ii AVERTIZEAZA pe Toti Romanii, ce Trebuie sa Stii despre Benzinarii

Rompetrol AVERTIZEAZA Toti Romanii Trebuie Stii Benzinarii

Rompetrol a decis sa ii avertizeze pe toti romanii din tara in momentul de fata, iar asta pentru ca le aduce in imediat atentie ceea ce trebuie sa stie in legatura cu benzinariile din toata tara, iar asta deoarece o campanie de tip phishing este in plina desfasurare, iar ea se foloseste de imaginea companiei din Romania.

Rompetrol vorbeste in mod oficial mai jos despre faptul ca imaginea companiei este folosita in meidul online pentru ca oamenii sa fie pacaliti in legatura cu investitii false care ar trebui sa dea randamente foarte bune, iar asta pentru ca exista multi romani creduli, care pot fi pacaliti extrem de usor.

Rompetrol ii AVERTIZEAZA pe Toti Romanii, ce Trebuie sa Stii despre Benzinarii

Puteti vedea mai jos ceea ce se intampla, iar asta pentru ca Rompetrol are imaginea folosita in cadrul acestor campanii pentru a li se fura banii oamenilor, cei care sunt in spatele lor incercand sa-i convinga pe oameni sa le trimita in conturi bani pentru investitii false, bani care e aproape imposibil sa mai fie recuperati.

Rompetrol stie foarte bine cat de serios trebuie sa se protejeze romanii impotriva atacurilor de acest gen, asa ca e bine sa fim foarte vigilenti, pentru ca bancile au capacitate limitata de a ne returna banii care sunt furati, asa ca e bine sa ne protejam pentru a nu deveni victimele celor care ne vor raul.

INFORMEAZĂ-TE DIN SURSE OFICIALE! În această perioadă, în mediul online este derulată o campanie de tip „fake news”, precum exemplele deja identificate.​ Dorim să va atragem atentia și vă rugăm să verificați cu atenție identitatea paginilor sau surselor care pretind să fie Rompetrol. ​

Informați-vă doar de pe website-ul rompetrol.ro și paginile oficiale de Social Media ale Rompetrol​. Verificați cu mare atenție identitatea acestora. Vă rugăm să raportați orice pagină/profil fake care pretinde să fie Rompetrol​.