Formula 1: Lewis Hamilton Furios, Anuntul Final privind Masina Mercedes

Formula 1 Lewis Hamilton Furios Anuntul Final Masina Mercedes

Formula 1 ne-a aratat weekend-ul trecut cam cat poate Mercedes sa ofere in momentul de fata, iar Lewis Hamilton este furios din cauza a ceea ce s-a intamplat, asa ca a facut un anunt final cu privire la masina W14, pe care producatorul german i-a pus-o la dispozitie pentru toate cursele in care a participat pana in momentul de fata.

Formula 1 este extrem de competitiva in continuare, iar deocamdata doar Max Verstappen reuseste sa se impuna pe circuite, in timp ce modificarile facute de catre Mercedes pentru masina W14 inaintea Mareliu Premiu din Brazilia l-au dus pe Lewis Hamilton pe locul 8, de pe 2 in cursa anterioara, coechipierul sau fiind fortat sa renunte in timpul competitiei.

Formula 1 va continua in 2024 cu un nou sezon, insa Lewis Hamilton afirma ca s-a saturat de masina W14 a celor de la Mercedes, si vrea sa-i fie oferita una noua, care sa nu mai manifeste aceleasi probleme cu care s-a confruntat pana in momentul de fata, ceea ce desigur ca nu este chiar atat de usor de realizat, dar el isi pune sperantele in mecanicii germani.

“Un lucru este mașina cu adevărat imprevizibilă. Într-un weekend se simte bine, o sesiune se simte bine și apoi nu. Sunt sigur că vom merge să ne uităm la lucruri și să găsim lucruri pe care ar fi trebuit să le facem altfel, dar cu o singură sesiune de antrenament este dificil.

Dar sunt încă mândru de echipă, tot au venit aici și și-au făcut treaba, țin capul sus și asta trebuie să facem în continuare. Continuați să împingeți înainte. Încă două curse cu chestia asta. Sper să nu mai conducă. a declarat Lewis Hamilton.”