Incendiu Ferma Dacilor Prahova: Actualizarea DSU Romania de ULTIMA ORA privind Victimele

Incendiu Ferma Dacilor Prahova 2 victime dsu

Incendiul de la Ferma Dacilor din Prahova este subiectul unei noi actualizari publicate de catre DSU Romania, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si mai jos, autoritatile au anuntat doua noi victime identificate la fata locului, un adult si un minor.

Incendiul de la Ferma Dacilor din Prahova a dus la declansare aunui Plan Rosu de interventie, cu 10 masini de pompieri trimise pentru stingerea flacarilor, pompierii lucrand din greu cu focul, insa din pacate 2 persoane au murit, iar alte 6 sunt date disparute, doar 2 fiind gasite in viata.

Incendiu Ferma Dacilor Prahova: 2 persoane decedate, conform DSU

Din păcate, veștile tragice continuă să sosească, o altă persoană, adult, a fost identificată, decedată.

Din nefericire, Pompierii au identificat un minor decedat.

Incendiu operator economic cu funcțiuni de cazare în localitatea Tohani, Prahova.

În această dimineață, în localitatea Tohani s-a produs un incendiu la un operator economic cu funcțiuni de cazare și restaurant.

Pentru gestionarea situației operative, la nivelul județului Prahova a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Astfel, au fost angrenate următoarele forțe de intervenție:

10 autospeciale de stingere cu apă și spumă ISU Prahova, 1 autospecială transport personal și victime multiple, 4 ambulanțe SMURD, 4 autospeciale de primă intervenție și comandă și 3 ambulanțe SAJ.

Până la acest moment, 2 persoane cu arsuri la nivelul feței și a membrelor superioare au fost asistate medical (conștiente). Totodată, pentru identificarea și altor persoane dispărute, pompierii au constituit echipe de căutare-salvare. Intervenția este îngreunată de faptul că arderea se manifestă generalizat la întreaga clădire, suprafața afectată fiind mai mare de 1.000 mp.

Intervenția este în dinamică.