Olivia Steer a BLOCAT Internetul cu un Anunt care a UIMIT Milioane de Romani

Olivia Steer BLOCAT Internetul Anunt UIMIT Milioane Romani

Olivia Steer a blocat internetul din Romania cu un anunt de ultima ora care a uimit milioane de romani, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si mai jos, fosta vedeta de televiziune, actuala sotie a lui Andi Moisescu, a decis sa renunte la prezenta de pe retelele de socializare, acolo unde a generat extrem de multe controverse, in special in ultimii 3 ani.

Olivia Steer este cunoscuta in Romania ca fiind impotriva vaccinarii, promovand de-a lungul timpului foarte multe teorii care aveau menirea de a speria oamenii, activitatea fiind intensificata in perioada pandemiei de Coronavirus, mai ales dupa ce au aparut si vaccinurile dedicate acestui virus care a blocat lumea timp de 2 ani.

Olivia Steer spune mai jos ca nu-si va mai dedica timpul retelelor de socializare asa cum a facut-o pana acum, lucru care surprinde din foarte multe puncte de vedere, mai ales daca ne gandim cat de multe controverse au fost create de catre afirmatiile publicate pe contul sau de pe Facebook, de-a lungul timpului.

“Azi, fac, inevitabil, iar 16 ani (glumă veche, internă și nișată). Dacă în ultimii 8, v-am fost de folos cu vreo postare pe teme de nutriție, v-ați simțit puși în gardă de vreo informație medicală, preluată și shareuita aici ori, în baza ei, ați luat hotărîri radicale, care v-au schimbat în bine viața voastră și a copiilor voștri, sau chiar ați început să vedeți, cu alți ochi, știrile oficiale, să nu spuneți nimănui. Rămîne secretul vostru.

Azi, închei capitolul jurnalismului de social-media (așa e cînd ești liber si independent, poți închide taraba, cînd ai tu chef, nu răspunzi la telefoane și comenzi), nu pentru ca mi s-ar fi înmuiat genunchii, ci pentru ca am spus cam tot ce aveam de spus și vreau să mai și trăiesc. Am vise frumoase (cine ar fi crezut, nu?!) și m-am apucat deja să lucrez la ele.”