E.ON isi ATENTIONEAZA Clientii cu o Informare de ULTIMA ORA privind un Pericol Major

E.ON isi atentioneaza in mod oficial clientii cu o informare de ultima ora privind un pericol major, la ce trebuie sa fim extrem de atenti acum.

E.ON ATENTIONEAZA Clientii Informare ULTIMA ORA Pericol Major

E.ON, unul dintre grupurile cele mai mari de telecomunicatii care activeaza in Romania pentru furnizarea de gaze naturale si energie electrica, a decis sa publice o informare oficiala cu o atentionare de ultima ora pentru toti clientii. Dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre o informare prin care E.ON ne aduce in atentie faptul ca in cursul anului 2023 au avut loc nu mai putin de 6.600 de incendii in Romania, o cifra foarte ingrujoratoare, si un pericol real pentru multi oameni.

E.ON ne atentioneaza cu aceasta ocazie cu privire la o campanie derulata de catre ISU in toata Romania, ea avand in centru convingerea romanilor sa-si instaleze detectoare de fum si monoxid de carbon in case, pentru a fi in siguranta. E.ON spune ca va distribui si monta gratuit 10.000 de fum si monoxid de carbon in2 0 de judete din Romania, pentru sustinerea acestei campanii, fiind totusi o masura destul de mica in comparatie cu necesitatile reale.

E.ON isi ATENTIONEAZA Clientii cu o Informare de ULTIMA ORA privind un Pericol Major

E.ON sustine totusi campania celor de la IGSU, pentru cresterea sigurantei romanilor, mai ales ca in alte tari din Uniunea Europeana detectoarele de fum si monoxid de carbon sunt obligatorii pentru toate casele, noi sau vechi. In Romania numarul caselor care au asemenea tipuri de detectoare este foarte redus, insa cei de la E.ON Romania incearca sa sustina o campanie menita sa salveze multe vieti, insa desigur ca ea va avea nevoie de timp pentru derulare.

E.ON este o companie certificata sa instaleze detectoate de fum si monoxid de carbon, astfel ca oricine are nevoie de un asemenea aparat in casa, ar putea sa profite de serviciile companiei pentru a isi proteja mai bine locuinta. Pe website-ul celor de la E.ON Romania veti gasi si mai multe informatii cu privire la ceea ce presupune instalarea unui detector de fum si monoxid de carbon, asa ca daca sunteti dornici sa aflati mai multe informatii, le gasiti acolo.

E.ON colaboreaza cu IGSU pentru promovarea acestei campanii in toata Romania si merita sa fiti atenti la ceea ce ni se transmite, pentru a fi siguri ca avem sansa de a instala un asemenea dispozitiv in propriile case.